Α’ ΕΠΣ Ημαθίας : Η Βέροια εκτός με το Μακροχώρι, η Μελίκη υποδέχεται τον Άγιο Γεώργιο. Το πρόγραμμα

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας, οπου το Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική με ώρα έναρξης στις 16.00.

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Η ομάδα της Βέροιας 1960  θα μεταβεί στο Μακροχώρι, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη της τοπικής ομάδος σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των φιλάθλων της Ημαθίας. Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη θέλει να κάνει το “τρία στα τρία” και να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη το Μακροχώρι θέλει να επαναλάβει μια εμφάνιση ανάλογη του πρόσφατου φιλικού, όπου οι κυανέρυθροι επικράτησαν δύσκολα με 1-0.

Ο Φίλιππος Μελίκης που μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα υποδέχεται τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου με την επιστροφή του Σο έχει προσθέσει άλλη μία ποιοτική λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να βάλει δύσκολα στα δύο μεγάλα φαβορί της κατηγορίας τη Βέροια και τη Νάουσα.

Στο ΔΑΚ Νάουσας ο τοπικός ΦΑΣ υποδέχεται την  Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας, η οποία δεν βρίσκεται και στο καλύτερο της “φεγγάρι” και αναμένεται να πάρει εύκολα τους τρεις βαθμούς και να προσφέρει όμορφο θέαμα στους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στην αυριανή αναμέτρηση.

Αμφίρροπη αναμένεται να είναι η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καψόχωρας μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΓΑΣ Κοπανού. Η σκληροτραχηλη ομάδα του Χρήστου Μποζίνη θέλει να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό από μόνο του προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην συνάντηση.

Τέλος το πρόγραμμα της αγωνιστικής συμπληρώνει η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Σταυρού μεταξύ της τοπικής Θύελλας και του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων που έκανε σεφτέ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο Διαβατού.

Α’ ΕΠΣ Ημαθίας – 3η αγωνιστική

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 (16:00)

Μακροχώρι – Βέροια 1960

ΦΑΣ Νάουσα – Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας

ΑΕ Καψόχωρας – ΓΑΣ Κοπανός

Φίλιππος Μελίκης – Απόλλων Αγ. Γεωργίου

Θύελλα Σταυρού  – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Ρεπό: Ατρόμητος Διαβατού

Βαθμολογία

  1. Φίλιππος Μελίκης 6
  2. Βέροια 1960 6
  3. Θύελλα Σταυρού 3
  4. ΦΑΣ Νάουσα 3

——————–

  1. ΓΑΣ Κοπανός 3
  2. ΑΕ Καψόχωρας 3
  3. Μακροχώρι 3
  4. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3
  5. Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας 0
  6. Ατρόμητος Διαβατού 0
  7. Απόλλων Αγ. Γεωργίου 0

* Νάουσα και Πατρίδα έκαναν το ρεπό τους

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Η πολιτική γραμμή της ενότητας, της πολιτικής αυτονομίας και της ανανέωσης θα συνεχιστεί»
Επόμενο άρθροΠανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών & Λουτροπόλεων Ελλάδας – Πρόσκληση σε εκδήλωση