Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας: Δικογραφίες σε βάρος αγροτών

Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας:

“ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ”

Νέο γύρο τρομοκράτησης κατά του οργανωμένου αγροτικού κινήματος των βιοπαλαιστών αγροτών στήνει η κυβέρνηση της ΝΔ καλώντας σε απολογία στο ΑΤ ΒΕΡΟΙΑΣ αγωνιζόμενους αγρότες που συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κόμβο Νισελίου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων του περασμένου χειμώνα, ανάμεσα τους, τον πρόεδρο και το γραμματέα του συλλόγου μας.

Καλούνται να απολογηθούν με την κατηγορία διατάραξης της διασφάλισης των συγκοινωνιών με μοναδικό στοιχείο, φωτογραφίες που επιδείχθηκαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα για αναγνώριση προσώπων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Ταινία far west!  Η υποκρισία της κυβέρνησης σε όλο το μεγαλείο της! Από τη μία ο πρωθυπουργός να δηλώνει πως τα αιτήματά μας είναι δίκαια, όταν μας υποδέχτηκε στο Μαξίμου, και την ίδια στιγμή να δρομολογεί δικογραφίες σε βάρος αγωνιστών βιοπαλαιστών αγροτών.

                                                   ΠΟΣΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της δικογραφίας αυτής είναι, ότι επιχειρείται να ανοίξει το δρόμο για τη ποινικοποίηση του δικαιώματος της συμμετοχής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Σύμφωνα με τη λογική αυτή, μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με διώξεις κάθε άνθρωπος ο οποίος συμμετέχει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας παλεύοντας για το δίκιο του. Εάν η κυβέρνηση θεωρεί ότι με τα αγροτοδικεία και τη κάθε είδους προσπάθεια τρομοκράτησης, συκοφάντησης,,φίμωσης, θα κάμψει το αγωνιστικό φρόνιμα βιοπαλαιστών αγροτών που παλεύουν για την επιβίωσή τους, την πληροφορούμε ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

Είναι η πολιτική της, αλλά και των προηγούμενων του ΣΥΡΙΖΑ, ,του ΠΑΣΟΚ, η πολιτική που εκπορεύεται από την ΕΕ,, αυτή είναι που μας αναγκάζει να κινητοποιούμαστε, να διαμαρτυρόμαστε διεκδικώντας αιτήματα επιβίωσης που η ικανοποίηση τους μπορεί να μας δώσει ανάσες ανακούφισης, τέτοιες, που θα μας επιτρέψουν τη συνέχιση της αγροτικής μας δραστηριότητας , να ζήσουμε τις οικογένειές μας ,να παραμείνουμε στα χωράφια και τα χωριά μας.

Ο αγώνας που δίνουμε μέσα από τους αγροτικούς συλλόγους μας σε συντονισμό με άλλους αγροτικούς συλλόγους και Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων (ΟΑΣ) , από όλη τη χώρα, που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων είναι αγώνας έντιμος, δίκαιος, ηθικός και καθ’ όλα νόμιμος. Αφορά όλο το λαό. Γιατί εμείς δεν παλεύουμε μόνο για κατώτατες εγγυημένες τιμές για τα προϊόντα μας που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα, αλλά, παράλληλα να φτάνουν αυτά σε προσιτές τιμές στην λαϊκή κατανάλωση. Προϊόντα φθηνά υγιεινά γιατί τη διατροφή του λαού μας.

Παλεύουμε ενάντια στα συμφέροντα των μεγαλεμπόρων των βιομηχάνων που αρπάζουν την παραγωγή μας τζάμπα στο χωράφι, και τα φτάνουν σε τιμές απλησίαστες στο ράφι. Παλεύουμε ενάντια στα συμφέροντα των μεγαλοεισαγωγέων που με τις πλάτες τον κυβερνήσεων και της ΕΕ έχουν κατακλύσει την αγορά με ομοειδή προϊόντα αγνώστου προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας.

Ο αυταρχισμός, η καταστολή, η τρομοκρατία της κυβέρνησης και της ΕΕ δεν μας πτοεί. Αντίθετα, μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την πάλη μας, αταλάντευτα, μέχρι να δικαιωθούμε!

                                                        ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

                                                           Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Προηγούμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας “Η ΕΝΟΤΗΤΑ” – Χειμερινό ωράριο καταστημάτων
Επόμενο άρθροΠρωτοβουλία για το Παιδί: Άρθρο της Παιδοψυχίατρου στο Κέντρο Αναφοράς και Συμβουλευτικής κ. Μαρίας Δραμιλαράκη