Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕ Αλεξάνδρειας 1-1 – Δίκαιη η μοιρασιά – Βίντεο – φωτό

Χωρίς νικητή έληξε το αναβληθέν παιχνίδι Ολυμπιακού Βόλου-ΑΕ Αλεξάνδρειας για τον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής που έλαβε χώρα στο ουδέτερο γήπεδο των Τρικάλων Ημαθίας.

Περιγραφή: Βασίλης Σιμόπουλος – Κάμερα: Γιώργος Γκιώνης – Αποτελέσματα: Γιάννης Καραγιάννης

Οι τυπικά γηπεδούχοι του Ολυμπιακού είχαν την εδαφική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, όπου όμως δεν καταγράφηκε καμία αξιόλογη φάση για κάποια από τις δύο ομάδες. Πιο ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕ Αλεξάνδρειας να μπαίνει πιο δυνατά και με διάθεση να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Στο 70′ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Αλεξάνδρειας εντός περιοχής. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Γκουντρουμπής ευστοχώντας για το 1-0.

Η Αλεξάνδρεια βγήκε μαζικά στην επίθεση κυνηγώντας την ισοφάριση και στο 80′ ήταν η σειρά της να κερδίσει κι αυτή πέναλτι, έπειτα από ανατροπή του Δημόπουλου από τον Γιαννίτση. Εύστοχος ο Λίτσι από την άσπρη βούλα, διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ο κ. Παπαδόπουλος, βοηθοί οι κ.κ. Κουντουράς και Κλεισιάρης, της Ένωσης Μακεδονίας.

Ολυμπιακός Βόλου (Στέλιος Αρσένος): Σιδεράκης, Ζέρης, Καμπέρης, Παπακώστας, Γιαννίτσης, Αναστασίου (51′ Κατσαγεωργίου), Ματτέα (90′ Τσακίρης), Αρσένης, Γκουντρουμπής, Παπαδάκος, Μπάλλας (Μπουμπούκης).

ΑΕ Αλεξάνδρειας (Δημήτρης Πρίντζιος): Τόλιος, Καρασαρίδης (55′ Χλιαρόπουλος), Βλάχος, Τασιόπουλος, Τσιρίδης, Καγκελίδης (76′ Καψάλης), Σωτηράκης, Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης, Δημόπουλος, Λίτσι (84′ Σκούρτης).

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το emvolos.gr στο βίντεο:

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 1 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 2 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 3 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 4 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 5 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 6 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 7 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 8 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 9 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 91 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 92 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 93 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 94 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 95 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 96 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 97 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 98 ΟΛΒΟ ΑΕΑΛ 99

Προηγούμενο άρθροO Τάσος Μπαρτζώκας εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριου Θεμιστοκλέους, στο αίτημά του για επαναφορά του Νοσοκομείου Νάουσας στην κατηγορία Α’ των άγονων περιοχών.
Επόμενο άρθρο24ωρη απεργία αύριο Πέμπτη των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο – Ποια δρομολόγια θα γίνουν με προσωπικό ασφαλείας