Πολυθεματικό Φεστιβάλ Κορινθία 2024 – Ανασκόπηση δράσεων και εκδηλώσεων

Το Φεστιβάλ Κορινθία 2024 ξεκίνησε στις 21 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως και τις 15 Σεπτεμβρίου.  Περιλαμβάνει εκδηλώσεις σε μερικές από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Κορινθίας μας.

Μετά και την ολοκληρώση των ανοιχτών μουσικών εκδηλώσεων είμαστε περήφανοι που το Φεστιβάλ κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίων των πολιτών της Κορινθίας αλλά και των επισκέπτων της περιοχής μας, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους όλες τις εκδηλώσεις. Εκδηλώσεις που κάλυψαν πτυχές της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της τοπικής γαστρονομίας.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού στο πλαίσιο των δράσεων Δημιουργική Ελλάδα και με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, του Δήμου Βέλου-Βόχας, του Δήμου Σικυωνίων και του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης . Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Πελοπίδα Μαυρόπουλου.

πολυθεματικό φεστιβάλ

Προηγούμενο άρθροΈρευνα του METEO – Τι γνωρίζουν και πόσο ενδιαφέρονται οι μαθητές για τα καιρικά φαινόμενα και τους κινδύνους από αυτά
Επόμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Με το ΠΑΣΟΚ, για τις νίκες του μέλλοντος»