Επέστρεψε στον Ζαφειράκη ο Φώτης Μισαηλίδης. Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διπλές καθημερινές προπονήσεις χάντμπολ, δύναμης και φυσικής κατάστασης.

Η ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα πρώτα τις φιλικά παιχνίδια και γι αυτό γίνονται στοχευμένες επαφές με ομάδες των γειτονικών νομών. Παράλληλα ξεκίνησε από την επίσημη σελίδα του συλλόγου της Νάουσας η παρουσίαση του φετινού αγωνιστικού ρόστερ.

            Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση του Φώτη Μισαηλίδη από την Έδεσσα, ο οποίος αγωνίστηκε και την μισή περσινή σεζόν στην ομάδα του Ζαφειράκη, συνεχίζοντας ωστόσο μετά τα Χριστούγεννα στην ομάδα του Αερωπού Έδεσσας που κινδύνευε να υποβιβαστεί. Η εκεί προσπάθειά για τη σωτηρία της ομάδας της γενέτειράς του δεν ευοδώθηκε καθώς ο Αερωπός υποβιβάστηκε τελικά στην Α2΄ κατηγορία κι έτσι ο Φώτης επιστρέφει εκ νέου  στον Ζαφειράκη για να φορέσει την πορτοκαλί φανέλα.

            Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη, με σπουδαία πορεία στην κορυφαία κατηγορία χάντμπολ της χώρας και που μεταξύ άλλων πρόσφερε τα μέγιστα στην περσινή πολύ καλή πορεία του Ζαφειράκη. Στους 11 αγώνες που συμμετείχε πέτυχε συνολικά 56 γκολ. Μετά τις χειμερινές μεταγραφές του 2023, όταν και αποχώρησε από την ομάδα της Νάουσας, η απουσία του ήταν αισθητή.

Γεννημένος στις 07/01/1992, ο Φώτης Μισαηλίδης αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 178cm. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αερωπό Έδεσσας το 2010, και έμεινε εκεί μέχρι το 2012.

Συνέχισε την καριέρα του για μία τετραετία στον ΑΣΕ Δούκα (2012-2016), κερδίζοντας μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα της Handball Premier, ενώ πραγματοποίησε και τις πρώτες του συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το 2016-17 αγωνίστηκε στην ομάδα του Διομήδη Άργους, με τον οποίο αγωνίστηκε στο EHF Cup.

Ενώ η επόμενη χρονιά (2017-18) τον βρήκε με την φανέλα του ΟΣΦΠ, με τον οποίο κατέκτησε το ελληνικό «νταμπλ».

Τρεις σεζόν (2018-2021) αγωνίστηκε και πάλι με την φανέλα του Αερωπού Έδεσσας επιστρέφοντας στη γενέτειρά του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα ΠΑΟΚ και έπειτα στον Ζαφειράκη Νάουσας, όπου και επιστρέφει φέτος.

ζαφειρακης1
HANDBALL PREMIER / ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ / EUROKINISSI)
Προηγούμενο άρθροΣπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος: Οι υλοτόμοι είναι οι προστάτες του δάσους
Επόμενο άρθροΕύξεινος Λέσχη Ποντίων Ναούσης: Συναυλία Τσαχουρίδη