ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Η άφιξη των μελών της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Στην Αθήνα αφίχθησαν τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής που δεν είχαν επιστρέψει από το Παρίσι, ανάμεσα στους οποίους ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του άλματος Μίλτος Τεντόγλου, ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής και ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης της πάλης, Νταουρέν Κουρουγκλίεβ. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο Κατερίνα Στεφανίδη και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν επίσης παρούσες στην ελληνική αποστολή που έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα. Eπέστρεψαν και οι εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, το ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύβμησης και ο Άλκης Κυνηγάκης.
Mαζί τους ο Ομοσπονδιακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Πομάσκι, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο πατέρας και προπονητής του Εμμανουήλ Καραλή, Χάρης Καραλής, καθώς και μέλη της οικογένειας όλων των αθλητών και αθλητριών της ελληνικής αποστολή που είχαν παραμείνει στο Παρίσι, Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024. Δηλώσεις από τον Μίλτο Τεντόγλου και τον Εμμανουήλ Καραλή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΡΟΒΟΣ
Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Κοριτσάκι ηλικίας 8 ετών έχασε τη ζωή του σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Πάνω από 560 πυροσβέστες και 32 εναέρια μέσα έδωσαν μάχη με τις φλόγες σε Βαρνάβα και Πεντέλη