ΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (1 Αυγούστου 2024) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνολικά 31 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 40 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 14 γραμμαρίων και εξοπλισμός για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης (λαμπτήρας, ενισχυτής ρεύματος, εξαεριστήρας, ανεμιστήρας, χρονοδιακόπτης).

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Κατάσχεση δενδρυλλίων κάνναβης ΤΑ Κιλκίς

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Η λειψυδρία και η κλιματική κρίση πλήττουν απ’ άκρη σε άκρη τη χώρα»
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η συζήτηση για την Ίδρυση Ιστορικού – Λαογραφικού Μουσείου στην Αλεξάνδρεια κατά την 31η συνάντηση της “Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ”