Όμιλος Γελασάκη : Στήριξη στην ολυμπιακή προσπάθεια της Εμμανουέλας Κατζουράκη

Ο Όμιλος Γελασάκη με δραστηριότητα στους τομείς των ναυτιλιακών και τουριστικών υπηρεσιών, όπως αναφέρει, βάζει το δικό του λιθαράκι για μια αθλήτρια, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την υποστήριξή της προς την Χανιώτισσα αθλήτρια του σκητ, Εμμανουέλα Κατζουράκη, ενισχύοντας την συμμετοχή της σε πολλες επερχόμενες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, όπως αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024, ανακοίνωσε ο  Όμιλος Γελασάκη.

 

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη ξεκίνησε τη σκοποβολή στο αγωνισμα του σκητ σε ηλικία 15 ετών. Το 2015 κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κάτι που επανέλαβε το 2016, το 2018 και το 2020. Το 2021 ήταν τέταρτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κροατίας, ενώ κατέκτησε και το Χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό μεικτό του Παγκόσμιου

Πρωταθλήματος Νέων στο Περού. 

 Την επόμενη χρονιά κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού. Το 2023 ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαρόκου στο ατομικό και στο τρίτο στο μεικτό, ήταν δεύτερη στους Αγώνες Ευρώπης της Πολωνίας, ενώ με το Χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

 

Πέρα από το εισιτήριο που διασφάλισε η Εμμανουέλα για τους Ολυμπιακούς συνεχίζει να

θέτει υψηλούς στόχους και μαζί με τον προπονητή της, Γιώργο Σαλαβαντάκη, και

την στήριξη του Ομίλου ΓΕΛΑΣΑΚΗ, οδεύει προς ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο

του αθλητισμού.

 

Με αφορμή, έτσι, της ανακοίνωσης για την εκκίνηση του προγράμματος στήριξης της χανιώτισσας αθλήτριας   η κυρία Εύη Τζαγκαράκη – Γελασάκη, Public Relations Manager του Ομίλου Γελασάκη τόνισε: “ Ο αθλητισμός αποτελεί έναν από τους τρεις βασικούς πυλώνες του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου μας. Θεωρώντας ότι η ενίσχυση σε καθημερινή βάση του ευ αγωνίζεσθαι,  της προβολής προτύπων που εμπνέουν τη νέα γενιά και την οδηγούν σε δρόμους ευγενούς άμιλλας και συνεχούς προσπάθειας, στηρίζουμε την αθλητική πορεία της Εμμανουέλας Κατζουράκη. Για μας, άλλωστε, ο αθλητισμός, μαζί με τον πολιτισμό και την εκπαίδευση, όσο και το περιβάλλον αποτελούν τρίπτυχο πυρήνα προσφοράς, που πέρα από τη συνεχή προσπάθεια για στήριξη της τοπικής κοινωνίας με εργασία, και οικονομική υπεραξία, στέλνει το μήνυμα της απαραίτητης αειφορικής ανάπτυξης. Είμαστε, δε, περήφανοι, καθώς ο Όμιλος βάζει το δικό του λιθαράκι για μια αθλήτρια, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και που δίνει καθημερινό αγώνα, τόσο στο Πανεπιστήμιο, στην κοινωνία, όσο και στους αθλητικούς χώρους”.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η  χορηγία αφορά το αγωνιστικό έτος 2024-2025, και όχι μόνο για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Εμμανουέλα Κατζουράκη Εμμανουέλα Κατζουράκη1

Προηγούμενο άρθρο1ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας: Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες
Επόμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο βασικός πυλώνας της νέας Αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος»