Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 από την Αντιδήμαρχο του Δήμου Αλεξάνδρειας, Ελένη Λαφαζάνη

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς, στους μαθητές που πετύχατε, μέσα από την διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων των προηγούμενων χρόνων, επιβραβεύθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντάς σας, νέους ορίζοντες. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός νέου δημιουργικού κεφαλαίου στην πορεία της ζωής σας. Σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στους γονείς σας, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας, συμβάλλοντας στην επιτυχία. Όπως και στο διδακτικό προσωπικό που ήταν δίπλα σας, καθοδηγώντας σας, στη διάρκεια αυτής της απαιτητικής και επίπονης διαδικασίας.

Η σκέψη μου είναι επίσης κοντά στους μαθητές που, παρά την προσπάθειά τους, δεν τα κατάφεραν. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία ή και εναλλακτικές επιλογές που θα τους οδηγήσουν στην προσωπική τους επιτυχία.

%CE%9B%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7 %CE%95%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7

Η 
Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ελένη Λαφαζάνη

Προηγούμενο άρθροΚοινή ανακοίνωση Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής και των βουλευτών Μανόλη Χνάρη – Χριστίνας Σταρακά, υπεύθυνων Κ.Τ.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης
Επόμενο άρθροΤο μήνυμα του Τάσου Μπαρτζώκα για τους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.