Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Προεδρικό Μέγαρο: 50 χρόνια Δημοκρατίας! Η διατήρησή της δεν είναι δεδομένη και η ενδυνάμωσή της πρέπει να αποτελεί καθημερινό στόχο όλων μας!

Ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας, παρευρέθηκε στη χθεσινή δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας!

Ο Βουλευτής δήλωσε σχετικά: «50 χρόνια Δημοκρατίας! Η διατήρησή της δεν είναι δεδομένη και η ενδυνάμωσή της πρέπει να αποτελεί καθημερινό στόχο όλων μας! Καθενός και καθεμιάς και όλων μαζί συλλογικά!

Σε μια διεθνή συγκυρία όπου αυξάνονται οι απολυταρχικές τάσεις, οφείλουμε να υπερασπιστούμε ακόμα πιο σθεναρά τους θεσμούς και τα κεκτημένα μας, διασφαλίζοντας την κοινωνική δικαιοσύνη, την  οικονομική και κοινωνική πρόοδο, την ασφάλεια, την ισότητα και την συμπεριληπτικότητα για όλους. 

Ο καθένας μας, μέσα από τους καθημερινούς αγώνες και  τα δημοκρατικά του βιώματα, μπορεί να αποτελέσει ασπίδα στη λειτουργία της.

Γιατί η Δημοκρατία είναι οι πολίτες της!»

ΦΩΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ1 ΦΩΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ2 ΦΩΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ4 ΦΩΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ5 ΦΩΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ6 ΦΩΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ7

Προηγούμενο άρθροΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: Συνελήφθησαν 3 άτομα στο Κιλκίς για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής
Επόμενο άρθροΥΠΑΑΤ: Υπεγράφη η μελέτη διαχείρισης των υδάτων της Κρήτης ανάμεσα στον Κ. Τσιάρα, την Ολλανδική HVA και την ΤΕΡΝΑ Α.Ε