Αποχωρεί από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης

Επιβεβαιωντας πλήρως τα ρεπορτάζ του emvolos.gr ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης αποχωρεί από το Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Ο αποχωρων παράγοντας θα ενταχθεί στο οργανισμό του Φιλίππου Μελίκης όπου θα ηγηθεί στην προσπάθεια αναβάθμισης του ιστορικού συλλόγου.

Δήλωση παραίτησης Ανδρέα Καλαϊτζίδη:

Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι ολοκληρώνοντας έναν γόνιμο κύκλο 10 χρόνων αποχωρώ από την Προεδρία του Mέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας. Παραδίδω τη σκυτάλη, πιστεύοντας πως έχω προσφέρει ότι καλύτερο μπορούσα.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα, με όλες μου τις δυνάμεις να παρουσιάσω και πιστεύω τα κατάφερα, μια ομάδα όσο γίνεται πιο υγιή και πιο ανταγωνιστική, που θα πρεσβεύει το αθλητικό ιδεώδες. Υπήρξαν όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, χαρές και λύπες που όμως με έκαναν να προσπαθώ περισσότερο για την επόμενη φορά.

Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, τη συνείδηση ήσυχη και την καρδιά καθαρή. Δεν θα ισχυριστώ ότι δεν έκανα λάθη αλλά σας διαβεβαιώνω απόλυτα, ότι όσα έπραξα, τα έπραξα με ανιδιοτέλεια, καθαρότητα, πιστός στις αρχές, την ιδέα και το μεγαλείο αυτής της ομάδας.

Όλα αυτά τα χρόνια που είχα την χαρά και τιμή να υπηρετήσω το σωματείο του χωριού μου από την θέση του προέδρου καταφέραμε με κόπους και μόχθους,όλοι μαζί, βήμα βήμα, να ανεβάσουμε και να καθιερώσουμε την ομάδα μας στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας (Α’ Ερασιτεχνική) με αποκορύφωμα των προσπαθειών μας την κατάκτηση του νταμπλ (Πρωτάθλημα – Κύπελλο) την σεζόν 2022-2023 αλλά και την πρώτη θέση μεταξύ 7 πρωταθλητών άλλων Ενώσεων στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Καταφέραμε κάθε χρονιά να έχουμε ένα πολύ καλό όνομα και μια καλή παρουσία στο χώρο του ποδοσφαίρου φέρνοντας ξανά τον κόσμο στο γήπεδο και κάνοντας όλους περήφανους για τα επιτεύγματα της ομάδας μας.

Την περσινή χρονιά (2023-2024) είχαμε μια πολύ αξιόλογη παρουσία, δεδομένων των συνθηκών και τηρουμένων των αναλογιών, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κάτι που για εμένα προσωπικά ήταν όνειρο ζωής!

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον προεδρικό θώκο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας βελτιώσαμε σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη τις γηπεδικές εγκαταστάσεις ενώ πραγματοποιήσαμε με επιτυχία μια σειρά κοινωνικών δράσεων.

Με τον πλέον κατηγορηματικό δηλώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι κοντά και να βοηθώ το σωματείο,όσο μπορώ και ακόμα περισσότερο.

Θα είμαι στήριγμα και πλάι σε οποίον αναλάβει αυτή την δύσκολη θέση ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι η ομάδα του ”Μέγα” θα είναι για πάντα στη καρδιά μου.

Θα ήθελα κλείνοντας να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους. Τους ανθρώπους της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, τους διαιτητές, τους παράγοντες, τους δημοσιογράφους και όλους τους χορηγούς που μας βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια καθώς δίχως την δική τους σημαντική και υπερπολύτιμη βοήθεια τίποτα δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άξιους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που είχα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και την οικογένεια μου για την μεγάλη στήριξη της.

Θα ήταν τεράστια παράλειψη εκ μέρους μου αν δεν εξέφραζα τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου στον λιγοστό αλλά πάντα πιστό κόσμο της ομάδας που μας στήριξε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Σας ευχαριστώ!

Ανδρέας Καλαϊτζίδης

Προηγούμενο άρθροΗ μυρωδιά του ανθρώπινου στρες επηρεάζει τα συναισθήματα των σκύλων
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3