Στο κορυφαίο 10% των δραστηριοτήτων παγκοσμίως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

Δύο σημαντικές διακρίσεις έλαβε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, που το κατατάσσουν μέσα στο 10% των κορυφαίων παγκόσμιων δραστηριοτήτων, σύμφωνα με το Tripadvisor, έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους που υπάρχουν στον κόσμο.

Η μία διάκριση αφορά το ίδιο το Μουσείο, ενώ η δεύτερη αφορά το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει. Και τα δύο έλαβαν το βραβείο Travelers’ Choice Awards για το 2024. Η κατάταξη των διακριθέντων γίνεται με βάση τις κριτικές των ταξιδιωτών, οι οποίες πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα 12 μηνών και οι οποίες αποτυπώνουν την άποψή τους για την εμπειρία που βίωσαν, επισκεπτόμενοι τον συγκεκριμένο χώρο. Λαμβάνονται δε υπόψη η ποιότητα και η ποσότητα των κριτικών, αλλά και η βαθμολογία που βάζουν.

Ουσιαστικά πρόκειται για διακρίσεις που απονέμουν οι ίδιοι οι επισκέπτες, για αυτό εξάλλου και η αξία τους είναι ακόμα σημαντικότερη.

Τα βραβεία αυτά δεν απονέμονται για πρώτη φορά στο Μουσείο. Από τον αμέσως επόμενο χρόνο της λειτουργίας του, τα λαμβάνει ανελλιπώς, με εξαίρεση την περίοδο του κορωνοϊού που τα πάντα είχαν ανατραπεί. Αποδεικνύουν δε τη συνέπεια και την αφοσίωσή του, στην προσφορά άριστων υπηρεσιών στους επισκέπτες του, αλλά και προς εκείνους που συμμετέχουν στο Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει.

tripavisor travelers choice awards meteoramuseum.3 2 tripavisor travelers choice awards meteoramuseum.1

Προηγούμενο άρθροΕνημερώθηκε ο Γεωπληροφοριακος Χάρτης της ΕΛΕΤΑΕΝ – Στατιστική Αιολικής Ενέργειας Α’ εξάμηνο 2024
Επόμενο άρθροΘ. Γλαβίνας: «Τα ολιγοπώλια κυριαρχούν στην αγορά και ο υπερτουρισμός εξαντλεί τις δυνατότητες της χώρας»