ΑΕ Αλεξάνδρειας : Οι δύο προϋποθέσεις για την επιστροφή του Τάκη Παπαδόπουλου. Το βράδυ ή κρίσιμη γενική συνέλευση

Ώρα αποφάσεων είναι η σημερινή στην κρίσιμη γενική συνέλευση της ΑΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης.

Η διοίκηση της ομάδος δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Τάκη Παπαδόπουλου και πλέον μένει να φανεί τι θα συμβεί από δω και πέρα με την ιστορικό σύλλογο, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν απελπιστικά για τη δήλωση της ομάδος στη Γ’ Εθνική. Σε σημερινή τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Τάκη Παπαδόπουλο μας ανέφερε ότι για να μπορέσει να επιστρέψει στην ομάδα έχει θέσει δύο προϋποθέσεις. Να πλαισιωθεί το νέο Δ.Σ από ανθρώπους που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα ουσιαστικά στο δύσκολο  και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς οι  ανάγκες του μαραθωνίου αυτού είναι διαφορετικές από το τοπικό πρωτάθλημα.

Η δεύτερη προϋπόθεση είναι η δημοτική αρχή και προσωπικά ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης να βοηθήσει έμπρακτα το σύλλογο στη σημαντική αυτή στιγμή που βιώνει, πράγμα το οποίο θα ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή του εμβληματικού ηγέτη στο Δ.Σ. της ομάδος.  Το πρώτο σκέλος έχει καλυφθεί, καθώς έχουν βρεθεί οι άνθρωποι πού θα πλαισιώσουν τον Τάκη Παπαδόπουλο στη διοίκηση της ομάδος και θα συνδράμουν ώστε αυτή να έχει μία αξιοπρεπή πορεία στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μένει να φανεί τι θα πράξει η δημοτική αρχή για την ομάδα της πόλης,  η οποία μετά από πάρα πολλά χρόνια κατάφερε να βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που θα αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική. Προσωπικά πιστεύω ότι μία συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών και με λίγη καλή θέληση και αμοιβαία συνεργασία το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί λύνεται μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς γνωρίζοντας προσωπικά τον Τάκη Παπαδόπουλο θεωρώ ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος χωρίς αγκυλώσεις και το μόνο που επιζητεί είναι να λάβει μία υπόσχεση ότι η δημοτική αρχή θα στήριξει έμπρακτα την όλη προσπάθεια και θα αναλάβει το κομμάτι των υποχρεώσεων που τις αναλογεί.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται ότι θα παραστεί ο Τάκης Παπαδόπουλος στην κρίσιμη γενική συνέλευση, ενώ είναι άγνωστο τι θα πραξει η δημοτική αρχή και αν παραβρεθεί κάποιος εκπρόσωπος της απόψε το βράδυ. Θέλω να πιστεύω ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και θα μπορέσει ή ΑΕ να δηλωθεί μέχρι την Παρασκευή στη λίστα των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Περιμένω και από το δήμαρχο της πόλης ο οποίος μετά την εκλογή του, δήλωσε ότι θα είναι δήμαρχος όλων των δημοτών, να πράξει το αυτονόητο και να αναλάβει τις συμβατικές του υποχρεώσεις όσον αφορά τη συντήρηση των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ οι οποίες δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση( αγωνιστικός χώρος, κερκίδες, αποδυτήρια, αίθουσα τύπου, τουαλέτες κλπ).

Είναι κρίμα αυτά τα παιδιά που η πλειονότητα τους προέρχεται από το δήμο μας να μην μπορέσουν να συμμετέχουν σε αυτό το μαραθώνιο που με τόσο αγώνα κατάφεραν και απέκτησαν  δικαίωμα συμμετοχής. Θα αναφέρω χαρακτηριστικά δηλώσεις των δημάρχου Γιαννιτσών και Κιλκίς οι οποίοι στην κάμερα του emvolos.gr δήλωσαν ότι θα στηρίξουν οικονομικά τις ομάδες τους, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθουν στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής, ενώ μας είπαν ότι θα αναλάβουν πλήρως τη συντήρηση και αναβάθμιση των γηπεδικων εγκαταστάσεων. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνει και ο Παναγιώτης Γκυρίνης και όλα θα κυλήσουν ομαλά για τη συμμετοχή της ομάδος στη Γ’ Εθνική.

Φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία να διορθωθούν πολλά κακώς κείμενα στο ΔΑΚ και δεν πιστεύω ότι ο δήμαρχος θα την αφήσει να πάει χαμένη!!! Το βράδυ τα σπουδαία!!!

Προηγούμενο άρθροΔιάγγελμα προέδρου ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν: «Δοκιμασία» για τις ΗΠΑ οι εκλογές μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ
Επόμενο άρθροΚΕΠΑ Δ. Βέροιας: Η «ΧΙΟΝΑΤΗ into the woods» στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»