ΑΕ Αλεξάνδρειας: Βόμβα στα διοικητικά της ΑΕ. Παραιτήθηκε ο Τάκης Παπαδόπουλος

Σε μία δήλωση που παραξένεψε πολλούς αλλά όχι σε αυτούς που γνωρίζουν τον τρόπο  σκέψης του Τάκη Παπαδόπουλου προχώρησε ο διοικητικός ηγέτης της Αλεξάνδρειας.

Απογοητευμένος από αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα  στην ομάδα ο Τάκης Παπαδόπουλος παραιτήθηκε από το Δ.Σ. ενώ έδωσε “τίτλους τέλους” στην ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο. Στην ανακοίνωση του αναφέρεται αναλυτικά στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΔΗΛΩΣΗ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Μετά από πολλές ημέρες και ώρες σκέψεων και προβληματισμών, αποφάσισα να παραιτηθώ από την Α.Ε. Αλεξάνδρειας και ταυτόχρονα να αποχωρήσω οριστικά από το ποδόσφαιρο.
Ιδιαίτερα μετά τη Γενική Συνέλευση στην οποία αναφέρθηκα λεπτομερώς στον τρόπο σκέψης – οργάνωσης – φιλοσοφίας μου σχετικά με το ποδόσφαιρο, και το ξανατονίζω και σήμερα, ότι για να υπάρχει προοπτική για σταθερή πορεία και ανάπτυξη ότι θα πρέπει να συνδράμουν πολλοί και όχι ένας ή λίγοι. Ταυτόχρονα θα πρέπει να υπάρχει και βοήθεια από τη Δημοτική Αρχή σε ζητήματα καθημερινότητας – οργάνωσης – συντήρησης γηπέδων – γραφείων και οικονομικής ενίσχυσης.
Επειδή από όλα τα παραπάνω εισέπραξα άρνηση – αδιαφορία – ζηλοτυπία, δεν έχω το κουράγιο να συνεχίσω (δεν συμπεριλαμβάνω την ηλικία μου και τα προβλήματα υγείας που έχω).
Όλα αυτά είναι οι λόγοι που δυστυχώς το όνειρό μου για κάτι σπουδαίο για το τοπικό ποδόσφαιρο δεν θα το δω να γίνεται πράξη.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους και να ευχηθώ στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας καλή συνέχεια.
Σας ευχαριστώ
Δημήτρης Παπαδόπουλος
ΥΓ: Η οικογένειά μου θα βρίσκεται πάντα κοντά στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας και θα στηρίξει έμπρακτα το επόμενο διοικητικό σχήμα που θα υπάρξει στην ομάδα.
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Νήσος Κέα η πύλη των Κυκλάδων
Επόμενο άρθροΓαλλία-Εκλογές: Το Νέο Λαϊκό Μέτωπο νικητής των εκλογών σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. Στην τρίτη θέση ο ακροδεξιός Εθνικός Συναγερμός