Ο Τάσος Μπαρτζώκας στον FM100: Στόχος να κάνουμε την καθημερινότητα του πολίτη καλύτερη.

Για θέματα της επικαιρότητας μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί, ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Μπαρτζώκας, στην Έφη Τσαμπάζη και τον Βαγγέλη Στολάκη στην εκπομπή “100% στον fm100” στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης!

Ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο μήνυμα των πρόσφατων Ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι τα τελευταία πέντε έτη η Νέα Δημοκρατία έχει πετύχει 6 εκλογικές νίκες, κάποιες εξ αυτών μάλιστα με εντυπωσιακά ποσοστά. Ωστόσο, -όπως σημείωσε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών έχει προβληματίσει, τόσο τον Πρωθυπουργό, όσο και το σύνολο της παράταξης, και δίνει την αναγκαία ώθηση, ώστε τα επόμενα τρία χρόνια “να δουλέψουμε ακόμα πιο εντατικά και να κάνουμε την καθημερινότητα του πολίτη καλύτερη”, παράλληλα με τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί από την προηγούμενη πενταετία.

Μάλιστα, ο Βουλευτής πρόσθεσε, πως και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει επισημάνει ότι πρέπει να βάλουμε στο επίκεντρο τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, με εξέχοντα την ακρίβεια, τους μισθούς και τις συντάξεις.

Ωστόσο, ο Τάσος Μπαρτζώκας παρατήρησε, ότι από το Μάιο καταγράφεται μείωση στις τιμές στα σούπερ μάρκετ σε διάφορα προϊόντα, αλλά προκειμένου να πετύχουμε μία πραγματική αποκλιμάκωση των τιμών συνεχίζονται μέχρι τέλους του έτους τα έκτακτα μέτρα που είχε λάβει η Κυβέρνηση, ενώ είναι κρίσιμο να ενταθούν ακόμα περισσότερο οι έλεγχοι στην αγορά ενάντια στην αισχροκέρδεια. Επιπλέον, ο Βουλευτής αναφέρθηκε και στη δυνατότητα που πιθανόν να έχει η Κυβέρνηση στο τέλος της χρονιάς για θετικές παρεμβάσεις, συνεκτιμώντας τα δημοσιονομικά περιθώρια που θα έχουν δημιουργηθεί.

Ερωτώμενος για το εάν θεωρεί πως θα μπορούσαν να υπάρξουν εσωτερικά προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία, ο Τάσος Μπαρτζώκας ήταν απόλυτος, ότι τέτοιος κίνδυνος δεν υπάρχει, και ότι όπως έχει διαπιστώσει στις συναναστροφές του με τους πολίτες στην Ημαθία, τον κόσμο απασχολούν μόνο τα πραγματικά, σοβαρά προβλήματα που βιώνει καθημερινά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη στο κάτωθι link:

 

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα εκδηλώσεων και συμμετέχοντες εκδοτικοί οίκοι στο 43ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: Η Κυβέρνηση δεν έδειξε το σθένος να συγκρουστεί με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που αισχροκερδούν