ΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: Ενημερωτικό Δελτίο τελευταίου 24ώρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συλλήψεις για ναρκωτικά

·       Συνελήφθη προχθές (2 Ιουλίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους  21,3 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 7,1 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους 0,7 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 1.195 ευρώ και 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Κατάσχεση Τ.Α. Βεροιας

 

·       Συνελήφθη χθες (3 Ιουλίου 2024) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 1 συσκευασία με ηρωίνη, συνολικού βάρους  88,2 γραμμαρίων, 40 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Κατασχέθηκε 1 όχημα ιδιοκτησίας του, καθώς και ένα 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Κατάσχεση Τ.Α. Πολυγύρου e1720102119511
Oplus_0

 

·       Συνελήφθη χθες (3 Ιουλίου 2024) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου-Ολύμπου, ημεδαπός άνδρας, καθώς στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με κάνναβη σε τρίμματα – κορυφάδες, συνολικού βάρους 134 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης Συνελήφθη χθες (3 Ιουλίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 ετών για παράνομη μεταφορά μεταναστών.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΔέκα χιλιάδες διορισμούς σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Στελέχους της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στη Γερμανία με τη Mercedes-Benz, IG