H INTRACOM DEFENSE στην Διεθνή Έκθεση για την Άμυνα & Ασφάλεια EUROSATORY 2024

Κορωπί, 01 Ιουλίου, 2024: Η INTRACOM DEFENSE (IDE) συμμετείχε στη διεθνή έκθεση για την Άμυνα & Ασφάλεια “EUROSATORY 2024”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, μεταξύ 17-21 Ιουνίου 2024, με την συμμετοχή 2.015 εκθετών από 61 χώρες.

Στο πλαίσιο αυτό, τα στελέχη της εταιρίας είχαν την τιμή να υποδεχτούν στον εκθεσιακό χώρο της IDE τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Δένδια, συνοδευόμενο από στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Οι προηγμένες και διεθνώς αναγνωρισμένες λύσεις της IDEστους τομείς των:

  • Συστημάτων επικοινωνιών και διαχείρισης πληροφοριών (Communication & Information Management Systems), για εφαρμογές αρχιτεκτονικής C4I οχημάτων,
  • Συστημάτων θαλάσσιας αναγνώρισης και επιτήρησης (Maritime Surveillance and Interdiction Systems),
  • Εξελιγμένων υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας για οχήματα και εφαρμογές κινητής ισχύος,

προσέλκυσαν σημαντικό ενδιαφέρον από τις στρατιωτικές αντιπροσωπείες, μεγάλες αμυντικές εταιρείες και στελέχη του κλάδου, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν επίσης για τις σύγχρονες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές δυνατότητες της εταιρείας, τις δραστηριότητές της σε διεθνή αμυντικά προγράμματα συμπαραγωγής και την συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Έρευνας & Ανάπτυξης για την άμυνα.

#                  #                  #

Σχετικά με την IDE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE) είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

IDE EUROSATORY ΔΤ IDE Logo Square for docs

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

Προηγούμενο άρθροΔ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας: Ανακοίνωση διακοπής νερού στο κεντρικό τμήμα της Αλεξάνδρειας στις 2/7/2024
Επόμενο άρθροΠ.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Για τον τραγικό θάνατο του 47χρονου Δημοτικού Υπαλλήλου στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού