Cold Brew και Cold Brew Latte από τον Γρηγόρη

Αυτό το καλοκαίρι, ο Γρηγόρης λανσάρει δύο δροσερές, τονωτικές και απόλυτα γευστικές προτάσεις καφέ. Πρόκειται για το Cold Brew και το Cold Brew Latte, που παρασκευάζονται με το νέο Espresso blend Brazil Single Origin 100% Arabica του Γρηγόρη.

Το Cold Brew, σε κουτί 250ml και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, προσφέρει μία αναζωογονητική εμπειρία καφέ, ενώ η εύχρηστη συσκευασία του σας δίνει τη δυνατότητα να το έχετε πάντα μαζί σας.

Το  Cold Brew Latte,  φτιάχνεται από τους baristi του Γρηγόρη με φυτικό ρόφημα αμυγδάλου και σιρόπι βανίλιας & είναι μια πρόταση που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.

Οι νέες προτάσεις Cold Brew του Γρηγόρη, λόγω της αργής εκχύλισης του καφέ σε κρύο νερό, αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους από εσάς αναζητούν πιο ήπιες γεύσεις στον καφέ. Ανακαλύψτε τις σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και online στο www.gregorys.gr ή στο Gregory’s e-order app και πάρτε τη δροσιά στα χέρια σας στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

COLD BREW ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 10η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

 

Website: gregorys.gr

Facebook: gregorys.gr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr

Tik Tok: gregorysgr

 

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: Κατάργηση προνομίων για άνεργους και μόνιμους κατοίκους στα διόδια της Εγνατίας Οδού
Επόμενο άρθροΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ημαθίας