Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 5οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος!

Με μια εντυπωσιακή τελετή λήξης

και την παρουσία Ολυμπιονικών, Πρωταθλητών

και εξεχουσών προσωπικοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού, ολοκληρώθηκαν οι 5οι  Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Β. Ελλάδας.

Οι Εργασιακοί Αγώνες της Β. Ελλάδας, οι οποίοι έχουν γίνει πλέον θεσμός, ολοκληρώθηκαν με την τελετή λήξης κατά την οποία έγιναν οι απονομές στους νικητές. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, η Βούλα Πατουλίδου, ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο η Τασούλα Κελεσίδου, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό και τις μεγάλες διακρίσεις τους καθώς και βράβευσαν τους νικητές από τους συμμετέχοντες!

***

Παρόντες στην εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος δείχνει εμπράκτως την ευαισθησία της Περιφέρειας για τη διοργάνωση, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, Γιάννης Καρτάλης,  η Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόληψης, Παιδικής Μέριμνας και Οικογένειας,  Σοφία Σαουρίδου, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κούλα Γιαννακίδου, η Περιφερειακή Σύμβουλος της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Παρασκευή Κουρτίδου, ο Γ. Γραμματέας του ΦοΔΣΑ Ευθύμης Λαφαζανίδης, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο Μιχάλη Γεράνη και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θανάσης Δημόπουλος.

***

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΒΟΥΛΗΣ: «ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ»

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων, Σπύρος Καραβούλης, στον χαιρετισμό του έκανε αναφορά στην ανάπτυξη των Εργασιακών Αγώνων και ευχαρίστησε όλους όσοι υποστηρίζουν την πετυχημένη διεξαγωγή τους.

«…Ο εργασιακός αθλητισμός είναι θεσμός, που γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη παγκοσμίως και ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας εκπροσωπεί την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια Ομοσπονδία στην Ελλάδα. Μόνο την τελευταία χρονιά, έχουν λάβει χώρα διεθνείς διοργανώσεις στο Μπορντώ της Γαλλίας και οι Παγκόσμιοι, που θα γίνουν στη Σικελία… ».

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

Ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας που τιμήθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Αθλησης και Υγείας για την συνεισφορά της Περιφέρειας στην πετυχημένη διοργάνωση, στον χαιρετισμό του τόνισε: «Οι 5οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πλέον έχουν γίνει θεσμός. Είναι μία σημαντική προσπάθεια και η Περιφέρεια την υποστηρίζει. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η υγεία των εργαζομένων, αντανακλά στην εργασιακή τους απόδοση…».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ: «ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ»

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη Γιάννης Καρτάλης, που εκπροσώπησε και τον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη που απουσίαζε λόγω κωλύματος, κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας τόνισε: «Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, είναι η έδρα των αγώνων εργασιακού αθλητισμού κι αυτό αποτελεί τιμή για τον δήμο μας. …».

ΚΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ: «ΕΝΘΑΡΡΥΝΩ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ»

Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κούλα Γιαννακίδου, που εκπροσώπησε και τον δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη, τόνισε στον χαιρετισμό της:

«… Ως άνθρωπος του αθλητισμού, ενθαρρύνω τους εργαζόμενους και τις εταιρίες να εντάξουν την άθληση στην καθημερινότητα τους, γιατί μόνο κερδισμένοι θα βγουν».

εργασαθλ εργασαθλ1

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 1 Ιουνίου – Σημαντικά γεγονότα