Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόγραμμα Επισκέψεων Στέλιου Κυμπουρόπουλου στην Θεσσαλονίκη

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου Υποψήφιος, κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, από τη Δευτέρα 20 Μαΐου έως και τη Τετάρτη 22 Μαΐου, 2024 ,θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιήσει μια σειρά από συναντήσεις. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 10.00 θα παρευρεθεί στην ημερίδα που διοργανώνει η Ελληνικό Μετρό Α.Ε. στο Καραπάντσειο Πνευματικό Κέντρο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης όπου παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της Μελέτης Ανάπτυξης Μετρό Θεσσαλονίκης (ΜΑΜΘ), βάσει των οποίων οριστικοποιήθηκε η χάραξη του δικτύου του Μετρό Θεσσαλονίκης, με ορίζοντα την εξέλιξη του πολεοδομικού συγκροτήματος μέχρι το 2040.Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19.00 θα παρευρεθεί στην 49η τακτική γενική του συνέλευση του Σύνδεσμο Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ στο Porto Palace.

Την επόμενη μέρα, Τρίτη 21 Μαΐου, ο κ. Κυμπουρόπουλος θα παρευρεθεί στον Όρθρο και τη Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, πλατείας Ιπποδρομίου Θεσσαλονίκης, εν συνεχεία στις 09.00 θα έχει συνάντηση με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, στις 11.00 θα επισκεφθεί την Γενική Επιθεώρηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος, στις 12.00 θα επιστρεφθεί τον ΟΑΣΘ ενώ στις 14.00 θα επισκεφθεί Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων & Ανέργων “IASIS | At Work”. Λίγο αργότερα στις 15.00 θα επισκεφθεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στις 17.30 θα επισκεφθεί την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης.

Τέλος, την Τετάρτη 22 Μαΐου ο ευρωβουλευτής θα έχει συνάντηση στις 10.00 με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Στέλιο Αγγελούδη, στις 11.00 θα επισκεφθεί τη Γενική Επιθεώρηση Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας και στις 12.30 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δημήτρη Ασλανίδη.

Προγραμμα Θεσσ

Προηγούμενο άρθροΔήλωση ΥπΑΑΤ Λευτέρη Αυγενάκη για το κρητικό κρασί, με αφορμή την εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» 18-19 Μαΐου 2024
Επόμενο άρθροΣπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος: π. Αντώνιος Παπανικολάου: ” …να παραμείνουμε ακέραιοι, ανυποχώρητοι και προσηλωμένοι στο Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού. “