Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ Έδεσσας: Σε τουρνουά στη Θάσο οι Κορασίδες της ομάδας βόλεϊ

Στις 7-10 Μαΐου οι κορασίδες της ομάδας βόλεϊ του Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ταξίδεψαν στην Θάσο για να συμμετέχουν στο τουρνουά Ανδροσθένης. Μαζί με την ομάδα της Έδεσσας ταξίδεψαν και οι ομάδες ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Δόθηκαν πολλοί δυνατοί αγώνες μεταξύ όλων των ομάδων στο ΔΑΚ της ΘΑΣΟΥ. Η εμπειρία για τις αθλήτριες ήταν μοναδική αφού είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν όλες μαζί, να έχουν καθημερινούς αγώνες με το άθλημα που αγαπάνε, να γνωρίσουν το μέρος και τις αθλήτριες από τις υπόλοιπες ομάδες αφού όλες οι ομάδες εκτός από το γήπεδο βρισκόντουσαν και στο ξενοδοχείο στο οποίο έμεναν όλες μαζί.

Η ομάδα της Έδεσσας στο ελεύθερο χρόνο της μετά τους αγώνες για χαλάρωμα είχε την ευκαιρία να απολαύσει την πισίνα του ξενοδοχείου και την θάλασσα. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι για την ομάδα βόλεϊ της Έδεσσας το οποία πρόσφερε αξέχαστες στιγμές.

Στην κορυφή και αήττητες συνεχίζουν στο πρωτάθλημα τους  οι Παγκορασίδες (Κ16) της ομάδας βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Μετά από 17 αγώνες που έχουν γίνει στο φετινό πρωτάθλημα οι Παγκορασίδες (Κ16) της ομάδας βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, συνεχίζουν αήττητες. Ακόμη μια νίκη πρόσθεσαν το περασμένο Σάββατο στο ΔΑΚ Δ. ΒΙΚΕΛΑ στην ΒΕΡΟΙΑ, όπου η ομάδα της Έδεσσας κέρδισε 1-3 την ομάδα Α.Σ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στον αγώνα του Σαββάτου παρά το γεγονός ότι οι αθλήτριες της Έδεσσας βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν την νίκη κάνοντας έναν πολύ εντυπωσιακό αγώνα.

Το Σάββατο 18 Μαΐου  στις 12:00 στο ΔΑΚ Έδεσσας είναι η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος (ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ) και η ομάδα της Έδεσσας μετά τον αγώνα θα πανηγυρίσει την πρώτη θέση. Το Σάββατο 18 Μαΐου όλοι οι δρόμοι οδηγούν ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ για να βραβευτούν οι κόποι της ομάδας.

ικαρεδεσκορ1.jpeg ικαρεδεσκορ.jpeg

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1
Επόμενο άρθροΚυριακή 26 Μαΐου: Αποκαλυπτήρια προτομών δύο Μακεδονομάχων Σταθμαρχών στο Σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας