Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τρίτης 23 Απριλίου 2024

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/4/2024

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Εγκληματική οργάνωση με… επίκεντρο τη «θύρα 7»! – ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΣΦΑΞΕ ΜΕ, ΑΓΑ ΜΟΥ! Νέα ακραία πρόκληση από τον Ερντογάν»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ Α.Ε. 64 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ – 3.734 προσλήψεις στο δημόσιο  – ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ»

ΕΣΤΙΑ: «Κάθαρσις με αστερίσκους για την δολοφονία Λυγγερίδη»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Ένα θρυλικό γαλλικό ιστιοφόρο για τη Φλόγα – Λερναία Ύδρα οι απάτεσ στο Διαδίκτυο – Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στο πέταλο των χούλιγκαν – Μαγνήτης οι ΗΠΑ και για την ελληνική βιομηχανία – Διπλώματα και άδειες με «γρηγορόσημο»»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ PATRIOTΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ»

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ & ΚΑΛΥΠΤΕΙ τους βομβιστές των Τεμπών»

ΤΑ ΝΕΑ: «ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ζητούν πυραύλους από την Ελλάδα – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΥ» ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ»

Ο ΛΟΓΟΣ: «ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ, ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ – Ξεπέρασαν τις 114.000 οι εγγραφές της επιστολικής ψήφου – Για νέα ρεκόρ οδεύει ο τουρισμός»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Αποστολή S-300 στην Ουκρανία το επόμενο βήμα της εμπλοκής – Οι απόδημοι να πάνε ακόμα πιο ψηλά το ΚΚΕ!»

Η ΑΥΓΗ: «Αφοπλίζουν τα νησιά στα μουλωχτά Η μυστική διπλωματία στέλνει τους S-300 από την Ελλάδα στην Ουκρανία – Μαζικές συλλήψεις οργανωμένων οπαδών Επιτέλους η ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε εγκληματική οργάνωση αθλητικής βίας»

KONTRA NEWS: «Οι Financial Times αποκαλύπτουν το παρασκήνιο της μυστικής συμφωνίας ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ S-300 ΣΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ – ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΦΟΡΟΙ «ΦΕΣΙ» 1,539 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2024»

ESPRESSO: «ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΜΑΤΑΤΖΗ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ TRANNOS ΚΑΙ ΞΕΡΟΣ»

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ιταλικό μοντέλο για δουλειά σε 400.000 άνεργες γυναίκες  – Πόλεμος στην ακρίβεια μέχρι τελικής πτώσης (των τιμών)»

STAR: «ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:  «Δείγμα γραφής νέων ρεκόρ από τις εισηγμένες – Υπερθέρμανση της ενεργειακής αγοράς από ΑΠΕ – Υπερπλεόνασμα έφεραν τα φορολογικά έσοδα  – ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟ… ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ 2,1 ΕΚΑΤ. ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ»

Προηγούμενο άρθροΚεφτεδάκια σόγιας – Τρώμε νηστίσιμα, νόστιμα και υγιεινά!
Επόμενο άρθροΗ απουσία Μεϊμαράκη, ο υπονομευτής βουλευτής & πολλά εν ολίγοις – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος