Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2024

 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/2/2024

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Η ημέρα που σταμάτησε ο χρόνος στα Τέμπη ώρα 23:30 28.2.2023 Αν μιλούσαν οι νεκροί… Η συγκάλυψη, οι αποκαλύψεις που δεν ερευνήθηκαν, τα αναπάντητα ερωτήματα και οι ψεύτικες υποσχέσεις Οι εξομολογήσεις της Μαρίας Καρυστιανού και του Παύλου Ασλανίδη: Έναν χρόνο μετά η δικαίωση αγνοείται»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Έξοδα, αγορές και καταθέσεις στο «μικροσκόπιο» ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, ΑΤΤΙΚΟΝ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ 4 ΠΡΩΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛ.ΑΣ. ΜΕ 8 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – Πάρκο αστρονομίας στα Γρεβενά»

ΕΣΤΙΑ: «Εθνικό δεν είναι μόνο το κρατικό Τι κερδίζει η Ελλάδα από τα μη κρατικά ΑΕΙ-51.138 Έλληνες φοιτητές σπουδάζουν στο εξωτερικό Η συρρίκνωσις της ελευθερίας, το μονοπώλιο της αυθεντίας και η συνεισφορά των ιδιωτών εθνικών ευεργετών στην ίδρυση των δημοσίων ΑΕΙ»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Στον αποστολέα του δέματος-βόμβας φθάνει η ΕΛ.ΑΣ. Σε ποιες υποθέσεις οδηγούν οι οκτώ προσαγωγές – Ένα λογιστήριο στο κινητό Εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα έκδοσης τιμολογίων και δελτίων αποστολής – Σε απεργιακό κλοιό η Αθήνα, εγκλωβισμένοι οι κάτοικοι  – Η καθημερινή αναμέτρηση με την απώλεια και τον πόνο Συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη μιλούν στην «Κ»»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ  – Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΨΗΦΟΥ»

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΤΑ «ΑΓΑΘΑ» ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΤΗ ΦΡΙΚΗ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΠΑΘΙΑ από ΓΚΕΪ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ  – ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Γιατί είναι φουσκωμένοι παρά την πτώση στην τιμή της κιλοβατώρας ΦΟΥΣΚΑ ακινήτων σε Πειραιά-προάστια εξαιτίας της Golden Visa – ΑΛΛΑΓΕΣ στις Πανελλαδικές εξετάσεις που έρχονται στα Λύκεια ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Σοβάδες στα κεφάλια μαθητών και δασκάλων»

ΤΑ ΝΕΑ: «ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  – ΠΕΝΑΛΤΙ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Πρόστιμο 10% στην αξία του ακινήτου ΤΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ – ΤΕΜΠΗ – ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ – Τι λέει στα «ΝΕΑ» η μητέρα του μοναδικού επιζώντος από το πρώτο βαγόνι «ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΟΥ»»

Ο ΛΟΓΟΣ: «ΣΕ «ΠΑΡΑΛΥΣΗ» Η ΧΩΡΑ ΚΑΘΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΕΡΓΕΙ Ολικό «μπλακ άουτ» – ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την επιτροπή «σοφών» του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Συμφωνία στην ΕΕ για αναθεώρηση της ΚΑΠ»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Να γυρίσει τώρα πίσω η φρεγάτα! Κανένας Έλληνας στρατιωτικός σε ξένα νερά και εδάφη!  – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Αυξήσεις στους μισθούς, STOP στην ακρίβεια! Καμιά συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών – ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα δεν θα ξεχαστεί, οι ευθύνες και οι ένοχοι δεν θα συγκαλυφθούν!»

Η ΑΥΓΗ: «Δικαιοσύνη για τα Τέμπη Παλλαϊκό αίτημα και πανελλαδικός ξεσηκωμός έναν χρόνο μετά το έγκλημα για το οποίο οι υπεύθυνοι δεν έχουν ακόμα λογοδοτήσει Ξεπέρασε τις 700.000 υπογραφές το ψήφισμα για να μην υπάρξει κυβερνητική συγκάλυψη Στέφανος Κασσελάκης: Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το μεγάλο έγκλημα των Τεμπών Σήμερα η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ. Συμμετέχουν εργατικά κέντρα σε όλη τη χώρα, εκατοντάδες σωματεία και ομοσπονδίες με παράλληλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Την άμεση επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. – Κατάθεση ψυχής από επιζήσαντες και συγγενείς θυμάτων που μιλούν στην ΑΥΓΗ»

KONTRA NEWS: «Παραλύουν τα πάντα από τη μεγάλη απεργία Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ… Λουκέτο στο δημόσιο – Χωρίς ταξί, μετρό, πλοία και αεροπλάνα – ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ»

ESPRESSO: «Ο Νίκος Οικονομόπουλος στηρίζει οικονομικά τον Γιώργο Λαμπάτο που έφτασε ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΤΕΜΠΗ: Ένας χρόνος μετά! 57 κλωστές στο νήμα της Θέμιδας… – ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΕΜΒΡΥΟ ΣΕ «ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΚΟ» ΣΤΟΝ «ΟΜΦΑΛΟ» ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ »

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «Από το χωράφι στο ράφι! Πώς το γάλα από το 1,40 εκτοξεύεται στα… 3,30 € – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ «Αυτόματες» αντικειμενικές στα ακίνητα Θα αλλάζουν κάθε χρόνο ανάλογα με τις εξελίξεις στην κτηματαγορά! Πώς «ξέφυγαν» οι εμπορικές σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ 2.167 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – Ο Μητσοτάκης και ο Τρίτος Παγκόσμιος»

STAR: «Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις για τον ρασοφόρο της υπόθεσης των παλαιοχριστιανών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ Τι αναφέρει ο φερόμενος ξάδελφός τους για τον σπουδαστή πληροφορικής και «μπαχαλάκια παπά» Πως ο «Κομπιουτεράς» ρασοφόρος «ανακάλυψε» το χάραγμα του αντίχριστου στα barcodes»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:  «ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ 57 ΝΕΚΡΟΙ – ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ Καταφύγιο ο εξωδικαστικός συμβιβασμός – ΤτΕ «ΒΟΥΤΙΑ» ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ  ΚΕΡΔΗ Ποιοι… τρέχουν το ράλι στο Χρηματιστήριο  – ΥΠΕΘΟΟ – ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Οι 100 μέρες που θα κρίνουν την… τύχη της ακρίβειας»

Προηγούμενο άρθροΣοκολατόπιτα πανεύκολη – Ένας πειρασμός με βελούδινη υφή
Επόμενο άρθρο…κομμουνιστικό ΠαΣοΚ & «πράσινος ΣΥΡΙΖΑ»… – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος