ΕΠΣ Ημαθίας : Εντός έδρας Αλεξάνδρεια και Νάουσα με Μελίκη και Πατρίδα αντίστοιχα. Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Με τα ματς της 21ης αγωνιστικής προτελευταία της κανονικής περιόδου συνεχίζεται το Σάββατο (24/02, 15:30) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Η πρωτοπόρος και ουσιαστική πρωταθλήτρια ΑΕ Αλεξάνδρειας αγωνίζεται στο γήπεδό της με αντίπαλο το Φίλιππο Μελίκης, την ομάδα που την πλήγωσε στο πρώτο γύρο, καθώς το μεταξύ τους παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο με 1-1.  Άξιο αναφοράς ότι ο Φίλιππος ήταν η πρώτη ομάδα που εκτός από τους βαθμούς έσπασε και το απαραβίαστο της εστίας του Τόλιου.

Την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση δίνει και η δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα, κόντρα στην  Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη.

Από εκεί και πέρα, το Μακροχώρι υποδέχεται το Μέγα Αλέξανδρο  Τρικάλων  και ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου τα Καβάσιλα σε δύο παιχνίδια η έκβαση των οποίων θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και ποια ομάδα θα καταταγεί  τέταρτη στον πίνακα της  βαθμολογίας μία θέση που αυτόματα θα σημάνει την είσοδο στα play – off. Τέλος το πρόγραμμα της αγωνιστικής συμπληρώνει  η εντός έδρας  αναμέτρηση του ΓΑΣ Κοπανού κόντρα στον Άτλαντα Ζερβοχωρίου.

Α’ ΕΠΣ Ημαθίας  –  21η αγωνιστική

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 (15:30)

Απόλλων Αγ. Γεωργίου – ΑΕ Καβασίλων

Μακροχώρι – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

ΑΕ Αλεξάνδρειας  – Φίλιππος Μελίκης

ΦΑΣ Νάουσα – Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας

ΓΑΣ Κοπανός – Άτλαντας Ζερβοχωρίου

Ρεπό: Κεραυνός Επισκοπής

Βαθμολογία

BAU667

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Στουρνάρας: Τον Ιούνιο η πρώτη μείωση του επιτοκίου από την ΕΚΤ
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 24 Φεβρουαρίου – Σημαντικά γεγονότα