Α’ ΕΠΣ Ημαθίας : Εκτός έδρας Αλεξάνδρεια και Νάουσα. Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Με τη διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το Σάββατο (17/02, 15:30) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

ΑΕ Αλεξάνδρειας και ΦΑΣ Νάουσα αγωνίζονται εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας  τον Ατλάντα Ζερβοχωρίου και τον Κοπανό αντίστοιχα, σε δύο παιχνίδια οπου οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Πιο δύσκολη είναι βέβαια η αποστολή του ΦΑΣ, όπου στο γειτονικό Κοπανό, θέλει  να επανέλθει στις νίκες μετά  την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

 Ντέρμπι έχουμε και στην Επισκοπή όπου ο τοπικός Κεραυνός θα κοντραριστεί με τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου που σκαρφαλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να μειώσει την απόσταση από τον τρίτο Κεραυνό.  Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων με την ΑΕ Καβασίλων,  ενώ το πρόγραμμα της αγωνιστικής συμπληρώνει η αναμέτρηση της Κίτρινης Θύελλας Πατρίδας με το Μακροχώρι.

Α’ ΕΠΣ Ημαθίας – 20η αγωνιστική

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 (15:30)

Κεραυνός Επισκοπής –  Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  – ΑΕ Καβασίλων

Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας – Μακροχώρι

Άτλαντας Ζερβοχωρίου  – ΑΕ  Αλεξάνδρειας

ΓΑΣ Κοπανός – ΦΑΣ Νάουσα

Ρεπό: Φίλιππος Μελίκης

Βαθμολογία

ΑΖΧ23

Προηγούμενο άρθροΣε τροχιά υλοποίησης η επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας – Εφαρμογή στον τουρισμό και την εστίαση το επόμενο βήμα
Επόμενο άρθροΟ πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας: Προς Δήμαρχο Ρόδου