Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου 2024

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/2/2024

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Κύριε Καραμανλή τα γνωρίζατε και ψεύδεστε ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!  – ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Το πακέτο στήριξης για αγρότες – «Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ «ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ» -Επικοινωνιακό τρικ Κασσελάκη στο «ριάλιτι» της Κεντροαριστεράς »

ΕΣΤΙΑ: «Είναι η δικαστική εξουσία η θεραπαινίς της εκτελεστικής; Ή μήπως η έκτακτος σύγκλησις της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για την καταδικαστική απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου συνιστά μομφή για την Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο, που σιωπούν;»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ««Η πλημμύρα ανακάτεψε τις ζωές μας» – Στεγαστικά έως το 90% της αξίας του ακινήτου – Αγροτικός τομέας ο μεγάλος ασθενής – Ενοχή για τέσσερις πρότεινε ο εισαγγελέας Αγόρευση-καταπέλτης στη δίκη για το Μάτι – Αισιοδοξούν ότι θα φτάσουν στον αποστολέα Του παγιδευμένου δέματος προς την πρόεδρο Εφετών»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΝΘΡΑΚΕΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΕΦ.ΣΥΝ.» ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ – ΣΤΑΘΜΟΣ, ΑΠΑΡΧΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ»

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέως. Ένα τομάρι που δεν αξίζει κανένα έλεος. Τελειωμένο σκουπίδι, εμφανίστηκε στην Εξεταστική Επιτροπή, δίχως τύψεις για τις 57 ψυχές των Τεμπών που έστειλε στον τάφο ΜΙΑ «ΑΔΕΛΦΗ» ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ τη Δημοκρατία»

ΤΑ ΝΕΑ: «ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ – ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ Τρία έξυπνα κλειδιά μηδενίζουν τον φόρο – ΓΛΥΦΑΔΑ – ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ»

Ο ΛΟΓΟΣ: «ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Στα «μπλόκα» οι αποφάσεις – ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΦΚ 40 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ Φθηνότερο ρεύμα για όλους τους αγρότες για 2+8 χρόνια – ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΘΑΝΑΤΩΝ «Καταπέλτης» η εισαγγελέας στη Δίκη για το Μάτι»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ Συνεχίζουν στα μπλόκα, κλιμακώνουν τον δίκαιο αγώνα – ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ «Δώστε λεφτά για την Υγεία, όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία» – ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Αύριο ξανά στους δρόμους!»

Η ΑΥΓΗ: «Εγκληματικό ρουσφέτι Καραμανλή Έγγραφα-φωτιά καίνε τον πρώην υπουργό Μεταφορών – Από μηχανής Κασσελάκης στην εκδήλωση Δ. Τεμπονέρα, Μ. Χριστοδουλάκη, Ε. Αχτιόγλου – Ντοκιμαντέρ του BBC για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα ντροπιάζει τη χώρα»

KONTRA NEWS: «Στα δύο χρόνια έχει φθάσει η αναμονή για μία επέμβαση ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ 40% ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ Καταπέλτης η ΠΟΕΔΗΝ για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΙΝΕΧΙΣΤΕΙ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ-ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ»

ESPRESSO: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΑ «ΠΑΙΔΙΑ» ΤΟΥ «ΛΟΥΚΑ» ΤΗΣ 17Ν ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟ-ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ – ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ με δονητές του Αγ. Βαλεντίνου  – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ «MISTER ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΪ»

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «90 λεπτά με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου οι αγρότες Λύσεις σε αδιέξοδα! Δύο μεγάλα δώρα από τον Μητσοτάκη – Όσα είπε ο Καραμανλής για τη φρίκη των Τεμπών – Πως βρέθηκε με 2.000.000 € ο Αιγύπτιος δολοφόνος – «Γέροντα πάσχω από καρκίνο – Εγκλήματα (στο Μάτι) της Πυροσβεστικής» »

STAR: «Έκλεισε τα 60 η Αγγελική Νικολούλη! Η έκπληξη του γιού της και των συνεργατών της για τα γενέθλιά της – Ο Κάρολος τηλεφώνησε στον Εφραίμ – ΤΑ «ΜΑΥΡΑ» ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΤΟ 1.500.000 ευρώ που «έκανε φτερά» και οι απειλές ότι θα τον κάψουν σαν ποντίκι»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:  «Επενδυτική δίψα φέρνει 4,6 δισ. στις εισηγμένες – ΥΠΕΘΟΟ: «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Με αναμμένες μηχανές τα τρακτέρ των αγροτών – ΑΚΙΝΗΤΑ Τα 6 συνηθέστερα λάθη στο Ε9 και πώς διορθώνονται»

Προηγούμενο άρθροΣαλάτα ντοματίνια με φέτα και σουσάμι – Χάρμα γεύση
Επόμενο άρθροΠολιτισμικό σοκ κι απάνθρωπη κάθε σχέση με το ΕΣΥ – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος