Α’ ΕΠΣ Ημαθίας : Με νίκη η Αλεξάνδρεια τελειώνει την υπόθεση “τίτλος”. Ζωντανά το ντέρμπι με τη Νάουσα από το emvolos.gr

Το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Α.Ε. Αλεξάνδρειας και του ΦΑΣ Νάουσα, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη Σαββατιάτικη 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

    Στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου θέλει ουσιαστικά να τελειώσει την υπόθεση τίτλος και αυτό θα συμβεί αν κερδίσει την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη. Έτσι θα αποκτήσει προβάδισμα εννέα βαθμών,  ένα νούμερο που θεωρείται αρκετό για να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή και να παλέψει την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω των αγώνων κατάταξης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με νίκη μπαίνουν δυνατά και αυτοί στο παιχνίδι του τίτλου, καθώς μέσω των αγώνων των  play-off διατηρούν ακεραίες τις ελπίδες τους για κατάκτηση του τίτλου.  Να θυμίσουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι οι πράσινοι είχαν κερδίσει με 2-0.

   Από εκεί και πέρα, η αγωνιστική περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τον Κεραυνό Επισκοπής  να υποδέχεται τον Φίλιππο Μελίκης , ενώ την ίδια ώρα ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Η ΑΕ Καβασίλων κοντράρεται εντός εδρας με την Κιτρινη Θύελλα Πατρίδας . Τέλος στο Μακροχώρι η τοπική ομάδα θέλει να επανέλθει στις νίκες κόντρα στον Κοπανό.

Α’ ΕΠΣ Ημαθίας  – 19η αγωνιστική

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 (15:00)

Απόλλων Αγ. Γεωργίου –  Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Κεραυνός Επισκοπής – Φίλιππος Μελίκης

ΑΕ Καβασίλων – Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας Πατρίδα

Μακροχώρι – ΓΑΣ Κοπανός

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΦΑΣ Νάουσα Νάουσα

Ρεπό: Άτλαντας Ζερβοχωρίου

BAU54

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ορίστηκε η 15μελής επιτροπή των αγροτών και κτηνοτρόφων που θα συναντήσει τον πρωθυπουργό- Οι συμβολικοί αποκλεισμοί σήμερα
Επόμενο άρθροΠρόσκληση στη συνέντευξη τύπου της δρομέα υπεραποστάσεων ΛΙΝΤΑ ΧΟΚΙΑ