Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2024

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/1/2024

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα F-35 και τα F-16»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ 4 νέα μέτρα για ακίνητα – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – «Ασπίδα» F-35 για την Ελλάδα»

ΕΣΤΙΑ: «Ετιμήθη και με Χρυσό Σταυρό του Φοίνικος ο σεφ της διαφθοράς»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Η «ΦΟΥΣΚΑ» ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ Η «ΧΡΥΣΗ» ΑΠΕΙΛΗ…«ΧΡΥΣΟΤΟΚΟΣ ΟΡΝΙΘΑ» Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΖΑ, ΜΕ ΕΣΟΔΑ 7 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ»

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ««ΛΕΣΒΙΑ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ. ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ – Λούζουν ως «παιδεραστή του Κολωνού» τον «γαλάζιο» Καραγκούνη στο twitter. Τι απαντάς, κύριε βουλευτά;»»

ΤΑ ΝΕΑ: «ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 52 ΜΗΝΩΝ ΣΕ 20.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ – ΑΚΙΝΗΤΑ Μηδενικός ΦΠΑ – ΕΝΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΓΩ F-35»

KONTRA NEWS: «Αποφασίστηκε σειρά μέτρων σε έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ»

ESPRESSO: «ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΖΟΓΟΥ «ΒΡΟΜΙΚΗ» ΚΟΥΖΙΝΑ»

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «Μητσοτάκης: Θωρακίζουμε την άμυνά μας για την ειρήνη  20+ 20 F-35 με μπόνους»

STAR: ««Τον καβάλησε και τον κάρφωνε με λύσσα» – ΣΤΗ «ΦΑΚΑ» Ο «ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:  «ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΕΘΟΟ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Ξεκαθάρισμα των κλειστών ακινήτων – ΕΝΦΙΑ: ΜΑΡΤΙΟ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ – ΑΠΟ 10 ΣΕ 11 ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ»

Προηγούμενο άρθροΑυθεντικό Τιραμισού – H «ανεβαστική» λιχουδιά …
Επόμενο άρθροΗ ντροπιαστική ήττα του κράτους στα ΑΕΙ – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος