Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Αλεξάνδρειας 1-1. Πρώτη γκέλα των πρωτοπόρων απέναντι σε έναν ψυχωμένο αντίπαλο – Βίντεο – φωτό

Πρώτη απώλεια βαθμών για την πρωτοπόρο ΑΕ Αλεξάνδρειας που έμεινε στο 1-1 μέσα στην έδρα του σκληροτράχηλου Φίλιππου Μελίκης, για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Ημαθίας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος – Κάμερα: Γιώργος Γκιώνης

Οι παίκτες της Αλεξάνδρειας δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις σε σύγκριση με άλλους εκτός έδρας αγώνες τους, με αποτέλεσμα να δεχθούν το πρώτο τους φετινό γκολ και να αγχωθούν στη συνέχεια του ματς. Ο Φίλιππος προηγήθηκε στο 60′ με τον Παπαδημητρίου, με την ΑΕ να ισοφαρίζει στο 75′ με κεφαλιά του Τσιρίδη. Μεγάλη ήταν η πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά για να πάρουν τη νίκη, δίχως όμως αποτέλεσμα, μιας και οι γηπεδούχοι έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο.

Στο 85′ αποβλήθηκε ο Βενιόπουλος της Μελίκης.

Τελικό 1-1.

Διαιτητές: Μαυρίδης, Σαμαράς, Ζαχαριάδης.

Φίλιππος Μελίκης (Ευτηριάδης): Διαμαντόπουλος, Ντέλλας, Μπρέγκου, Σερασκιέρης, Μπουκουβάλας, Λίβας (63′ Λίπε), Καλαϊτζίδης, Παπαδημητρίου (80′ Κωστογλίδης), Ψάλτης, Βουδούρης, Βενιόπουλος.

ΑΕ Αλεξάνδρειας (Πρίντζιος): Τόλιος, Τσακιρίδης (76′ Κίρτσογλου), Βλάχος, Τασιόπουλος, Τσιρίδης, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης Ι., Πιπιλιάρης Κ., Δημόπουλος (63′ Χλιαρόπουλος), Χασιώτης (63′ Αλμπανίδης).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

DSC 2538 DSC 2539 DSC 2540 DSC 2541 DSC 2542 DSC 2543 1 DSC 2544 DSC 2545 DSC 2546 DSC06454

Προηγούμενο άρθροΠρώτη απώλεια για την Αλεξάνδρεια στη Μελίκη. Διπλό με δέκα η Νάουσα. Όλα τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής
Επόμενο άρθροΓιάννος Παπαντωνίου : Ο Μητσοτάκης έβαλε τέλος σε μια 15ετία κακής διακυβέρνησης της χώρας