Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-4. Ένα ημίχρονο της ήταν αρκετό. – Βίντεο – φωτό

Εύκολο πέρασμα της ΑΕ Αλεξάνδρειας από την έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων με 4-0, για την 5η αναβληθείσα αγωνιστική της Α κατηγορίας Ημαθίας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος – Κάμερα: Γιώργος Γκιώνης

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίντζιου καθάρισαν τη νίκη με ένα καταιγισμό από γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη πήραν το πόδι από το γκάζι με το ματς να λήγει στο 0-4 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Η ομάδα του Ηρακλή Παντόπουλου μόχθησε στο γήπεδο, ήταν όμως φανερή η ανωτερότητα των φιλοξενουμένων. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν το γεγονός πως η άμυνα της ΑΕ Αλεξάνδρειας δεν δέχθηκε γκολ, πράγμα που συμβαίνει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Τα γκολ σημείωσαν οι Λίτσι (5′), Δημόπουλος (9′, 17′) και Τασιόπουλος (32′).

Χωρίς προβλήματα το έργο των διαιτητών Ρηγόπουλου, Γιατζιτζόγλου, Ζουρνατζίδη.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Καψάλης, Παλιούρας (59′ Μιχαλακάκης), Χατζόπουλος (69′ Κίτσας), Παπακωνσταντίνου (83′ Γεωργακάκης), Σιδηρόπουλος, Κουκουσίτσας, Κούκλας, Παπαγεωργίου, Ριζόπουλος, Νικολόπουλος (46′ Παντόπουλος), Φωτεινιάς (69′ Λαμπρόπουλος).

ΑΕ Αλεξάνδρειας: Κύρου, Χλιαρόπουλος, Βλάχος, Τασιόπουλος, Τσιρίδης, Σωτηράκης (74′ Βολονάκης), Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης Ι., Χασιώτης (46′ Τσακιρίδης), Δημόπουλος (46′ Γεωργίου), Λίτσι (46′ Καψάλης).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

DSC 2401 DSC 2404 DSC 2405 DSC 2406 DSC 2407 DSC 2408 DSC 2409 DSC 2410

Προηγούμενο άρθροΚαραμέρος, Ζαμπάρας: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπονομεύει το Κτηματολόγιο και τις περιουσίες των πολιτών – Τα ψέματα Κυρανάκη»
Επόμενο άρθροΜε νίκες συνέχισαν Αλεξάνδρεια και Νάουσα. Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας