Μάχες πρωτοπόρων στην Α’ ΕΠΣ Ημαθίας. Τρίκαλα -Αλεξάνδρεια, Μελίκη – Νάουσα. Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Με εμβόλιμη αγωνιστική, λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου, συνεχίζεται την  Τετάρτη 1 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής. 

Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Το παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα,  όπου ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Ένα παιχνίδι στο οποίο πολλοί ποδοσφαιριστές που την περυσινή σεζόν αγωνίζονταν με τα χρώματα του Μέγα θα τεθούν αντιμέτωποι με την προηγούμενη τους ομάδα.  Τα Τρίκαλα που φέτος πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις με τον νεαρό Ηρακλή Παντόπουλο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας,   θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στη φιλόδοξη ΑΕ, που στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ,  ενώ διαθέτει και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 15 τέρματα σε 3 αγωνιστικές.

Στη Μελίκη ο Φίλιππος υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΦΑΣ του Γιάννη Κερλίδη σε μία συνάντηση όπου οι γηπεδούχοι θέλουν βαθμούς για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Φίλιππος που απέκτησε Ντέλλα και Λίβα από Βέροια και Αγία Μαρίνα αντίστοιχα θέλει να σημειώσει την πρώτη του νίκη στη φετινή κούρσα, μία νίκη που θα του ανεβάσει την ψυχολογία του και θα του δώσει την ώθηση για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της φετινής χρονιάς.

Στην Επισκοπή η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος ο Κεραυνός θα τεθεί αντιμέτωπος με το Μακροχώρι που ψάχνει να βρει τα πατήματα του και να θυμίσει την καλή ομάδα της περυσινής χρονιάς.

 Το πρόγραμμα της ημέρας συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας – ΓΑΣ Κοπανός και Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Άτλας Ζερβοχωρίου. Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 15.00)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Φίλιππος Μελίκης – ΦΑΣ Νάουσα

Κεραυνός Επισκοπής – Μακροχώρι

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Άτλας Ζερβοχωρίου

Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας – ΓΑΣ Κοπανός

Ρεπό :  Α.Ε. Καβασίλων

ΒΑΘ234

Προηγούμενο άρθροΟ φετινός Οκτώβριος, ο θερμότερος τα τελευταία 15 χρόνια, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Επόμενο άρθροΥγεία: Τα αντιβιοτικά για κοινές παιδικές λοιμώξεις δεν είναι πλέον αποτελεσματικά