Στέφανος Δελιόπουλος : Το βαρύ χαρτί της «Ώρας Ευθύνης» αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ ψήφων

Ο οδοντίατρος Στέφανος Δελιόπουλος αποτελεί σίγουρα μία από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες που αξίζει της προσοχής των δημοτών, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που μόνο συμπάθειες έχει στην τοπική κοινωνία.

Στέφανος Δελιόπουλος και Παναγιώτης Γκυρίνης
Ο Στέφανος Δελιόπουλος με τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Γκυρίνη

Μεθοδικός κι αποτελεσματικός έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να φέρει εις πέρας κάθε στόχο και να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που παρουσιάζεται. Αξιοζήλευτη η θητεία του στην Κ.Ε.Δ.Α. όπου αναμόρφωσε τα πολιτιστικά δρώμενα και τις υπηρεσίες της πριν αναλάβει τη θέση του αντιδημάρχου στο πλευρό του Παναγιώτη Γκυρίνη αποτελώντας το δεξί του χέρι. Απέφυγε τις ανούσιες αντιπαραθέσεις δίνοντας σημασία στην εκπλήρωση των στόχων που είχε θέσει, ενώ παρέμεινε στην «Ώρα Ευθύνης» όταν πολλά από τα στελέχη αποχώρησαν στις προηγούμενες εκλογές και σίγουρα δικαιώθηκε από την επιλογή του δίνοντας τέλος στα σενάρια διάσπασης που κυκλοφορούσαν.

Στέφανος Δελιόπουλος και Παναγιώτης Γκυρίνης 2
Ο Στέφανος Δελιόπουλος με τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Γκυρίνη

Πολλοί εκτιμούν ότι το μέλλον στη διοίκηση του δήμου θα περιλαμβάνει το όνομα του Στέφανου Δελιόπουλου αν και ο ίδιος προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό για την ασφάλεια και την ποιότητα της ζωής των πολιτών σε καθημερινή βάση.

Κι αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζουν οι δημότες, που  στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση τον εξέλεξαν με ρεκόρ ψήφων. 1798 σταυροί δείχνουν το μέγεθος της αναγνώρισης και της αγάπης στον οδοντίατρο.

Μάλιστα τα στοιχήματα για το νέο ρεκόρ παίρνουν και δίνουν. Όλοι αναρωτιούνται που θα φτάσει…

Στέφανος Δελιόπουλος

Στέφανος Δελιόπουλος

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ώρα Ευθύνης»

+306944944769

Προηγούμενο άρθροΚωνσταντίνος Τσακιρίδης: Ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς διεκδικεί μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο με το συνδυασμό «Ώρα Ευθύνης» του Παναγιώτη Γκυρίνη
Επόμενο άρθροΚώστας Κουλερίδης : Μία ξεχωριστή υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο Πλατέος