Κωνσταντίνος Τσακιρίδης: Ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς διεκδικεί μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο με το συνδυασμό «Ώρα Ευθύνης» του Παναγιώτη Γκυρίνη

Ο Κωνσταντίνος Τσακιρίδης φέρνει τη νέα γενιά στο προσκήνιο,  διεκδικεί μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο με σκοπό ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο του.

Ο Κωνσταντίνος  κατάγεται από τα Τρίκαλα Ημαθίας, έχει σπουδάσει Γεωπόνος ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα αρκετά χρόνια, ενώ λατρεύει να καλλιεργεί τη γη ακολουθώντας την οικογενειακή του  παράδοση. Είναι ένας από τους αγρότες της επόμενης γενιάς που παλεύουν να παραμείνουν στα χωράφια. Παράλληλα εργάζεται ως Γεωπόνος στην Αλεξάνδρεια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά .

Φίλες  και φίλοι

Βλέπω αρκετό κόσμο απογοητευμένο με την κατάσταση που επικρατεί, είμαι άνθρωπος που είμαι δίπλα στους ανθρώπους και καταλαβαίνω τις δυσκολίες της εποχής. σκοπός μου ειναι να εκπροσωπήσω καθε άνθρωπο που με στηρίζει και δεν έχω σκοπό να σταματήσω μέχρι να δω μια βελτίωση στον τόπο μας.

Θέτω  τον εαυτό του  στην υπηρεσία της πόλης μαζί με τα νιάτα μου,  τα όνειρά μου, τις αξίες μου, τις γνώσεις μου, με την πεποίθηση πως όλοι εμείς οι νέοι σε συνεργασία με τους παλαιότερους, συνειδητοποιώντας τις προκλήσεις του μέλλοντος, θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για τη “Νέα Εποχή”, τόσο για τους προηγούμενους, όσο και για τους επόμενους. Μία νέα εποχή ανάπτυξης και ευημερίας για το τόπο μας. Και αυτή τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ θα τη διεκδικήσουμε όλες και όλοι στηρίζοντας τον συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης “ του υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη.

Σας καλώ όλους λοιπόν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου  να δώσετε με την ψήφο σας τη δύναμη στη νέα γενιά να τα “αλλάξει όλα”.

Κωνσταντίνος Τσακιρίδης 1

Κωνσταντίνος Τσακιρίδης

Γεωπόνος Αγρότης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξάνδρειας

6974271157

Προηγούμενο άρθροΥγεία: Τα γονίδιά μας πιθανή αιτία για τη χορτοφαγία
Επόμενο άρθροΣτέφανος Δελιόπουλος : Το βαρύ χαρτί της «Ώρας Ευθύνης» αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ ψήφων