Ο Ιωάννης Βαλερής στηρίζει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα

Στο πλευρό των κτηνοτρόφων είναι διαρκώς ο επικεφαλής της παράταξης «Τα Πάντα για τη Βόλβη» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωάννης Βαλερής, ο οποίος πρόσφατα εξέφρασε εμπράκτως τη στήριξή του στον πρωτογενή τομέα της περιοχής.

 

Ο κ. Βαλερής είναι γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση και τη δημιουργία «φωλιών αγάπης» σε χωριά του ορεινού όγκου του δήμου Βόλβης, μέσω των οποίων προσφέρει τρόφιμα και άλλα αγαθά σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος προχώρησε σε μία συμβολική κίνηση αγοράζοντας κρέας -εξαιρετικής βιολογικής ποιότητας- από τους κτηνοτρόφους της Βόλβης και προσφέροντάς το σε είκοσι οικογένειες στο Τρίγωνο Φιλαδελφίου.

«Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας στηρίζει, και θα στηρίζει πάντα τον δύσκολο αγώνα των κτηνοτρόφων» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Βαλερής υπογραμμίζοντας ότι «όλοι έχουν το δικαίωμα στο καλύτερο».

Παράλληλα, επισημαίνει την ανάγκη να δοθούν κίνητρα στους κτηνοτρόφους του δήμου Βόλβης ώστε να μην εγκαταλείψουν την παραγωγή και τον τόπο τους αλλά και της κατάρτισης ενός συγκεκριμένου σχεδίου για την ελληνική ύπαιθρο.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»
Επόμενο άρθροΑΕ Αλεξάνδρειας: Ανανέωσαν δύο νεαροί παίκτες