Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Ο βουλευτής Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης και ο βουλευτής Ρεθύμνου Μανόλης Χνάρης παρέστησαν στην κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά στο Γαβαλοχώρι Χανίων εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Τιμώντας τη μνήμη των δυο ηρωικών πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας, ο κ. Παρασύρης σημείωσε σε δήλωση του:

«Δυο νέοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων έχασαν τη ζωή τους στη μάχη με τη φωτιά. Δυο ήρωες, που πάλεψαν αψηφώντας τον κίνδυνο να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές, το περιβάλλον και τις περιουσίες των πολιτών. Τα Χανιά και ολόκληρη η Κρήτη τίμησαν και αποχαιρέτησαν σήμερα τον Σμηναγό Χρήστο Μουλά. Η πολιτεία και η ελληνική Βουλή ως ελάχιστη πράξη αναγνώρισης της θυσίας του, με σχετική απόφαση υιοθέτησε το αγέννητο παιδί του ήρωα πιλότου. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειές και τους συναδέλφους των δυο αξιωματικών. Η Πατρίδα τους ευγνωμονεί».

Προηγούμενο άρθροΔήμος Νάουσας: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής»
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο προς την θεατρική ομάδα ΚΑ.ΣΥ.ΘΕ. Δρυάδες & Θεατρομπόμπιρες για την δωρεά αναλώσιμων ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας