Αλεξάνδρεια – Αν έχετε υποστεί ζημίες από τις πλημμύρες Νοεμβρ. και Δεκεμβρ. 2014 δικαιούστε στεγαστική συνδρομή

Αν έχετε υποστεί ζημίες από τις πλημμύρες Νοεμβρίου  και Δεκεμβρίου 2014 δικαιούστε στεγαστική συνδρομή για την επιδιόρθωση των ζημιών.

Καθορισμός των προθεσμιών και της διαδικασίας χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για ανακατασκευή, αυτοστέγαση και επισκευή κτιρίων που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2014 σε περιοχές του Δήμου Αλεξανδρείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Α. ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Ι. ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ι.1 ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

α) Η αίτηση για Βεβαίωση Καθορισμού Σ.Σ. για Ανακατασκευή, υποβάλλεται, στην αρμόδια Υπηρεσία, εντός ενός (1) έτους από τη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. της αντίστοιχης κοινής υπουργικής απόφασης περί χορήγησης στεγαστικής συνδρομής.

β) Οι αιτήσεις για Χορήγηση Β΄ δόσης Σ.Σ. και Γ΄ δόσης Σ.Σ. Ανακατασκευής υποβάλλονται, στην αρμόδια Υπηρεσία, εντός προθεσμίας επτά (7) ετών από την έκδοση της Βεβαίωσης Καθορισμού Σ.Σ. για Ανακατασκευή, στην περίπτωση που η Σ.Σ. αποτελείται από δάνειο και κρατική αρωγή ή αντίστοιχα έξι (6) ετών στην περίπτωση που η Σ.Σ. αποτελείται μόνο από δωρεάν κρατική αρωγή επειδή αποδεδειγμένα δεν χορηγείται δάνειο από Πιστωτικό Ίδρυμα.

Επισημαίνεται ότι για κτίρια που ανήκουν σε επιχειρήσεις ισχύουν και όσα αναφέρονται στο κεφάλαιο B. «ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι/-ες δεν προσκομίσουν εντός των ανωτέρω προθεσμιών όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όπως καθορίζονται παρακάτω, οι αιτήσεις θα τίθενται στο Αρχείο με απόφαση του/της Προϊσταμένου/-ης της αρμόδιας Υπηρεσίας.

Διαβάστε όλη την απόφαση: Απόφαση ανακατασκευής

Προηγούμενο άρθροΣημεία απαντήσεων της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου στο ραδιόφωνο FOCUS 103,6
Επόμενο άρθροΕλληνική Αστυνομία – Δελτίο αδικημάτων και συμβάντων τελευταίου 24ωρου