Έκλεψε τις εντυπώσεις η Νάουσα στο Beach Handball

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Νάουσα στο Beach Handball

 

Ένα υπέροχο τριήμερο, γεμάτο beach handball, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο άλσος του Αγίου Νικολάου, όπου διεξήχθη η επίσημη διοργάνωση του 10ου Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών και γυναικών στο άθλημα του beach handball της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος.

Ομάδες από την Αλεξανδρούπολη μέχρι και τα Χανιά της Κρήτης, βρέθηκαν στη Νάουσα προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος και έδωσαν σπουδαίες μάχες επί της… άμμου, που είχε στηθεί στο χώρο του αθλητικού κέντρου στο αναψυκτήριο “Αlsos”. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ξεκίνησαν οι αγώνες ανδρών και γυναικών που προσέλκυσαν πολύ κόσμο και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια τόσο για το άθλημα που παρουσιάζεται πρώτη φορά επίσημα στη Νάουσα, όσο και για την άρτια διοργάνωση του Ζαφειράκη.

Την Κυριακή 2/7, οι αγώνες συνεχίστηκαν και το απόγευμα της ίδιας ημέρας επικράτησε το αδιαχώρητο στον χώρο του “Alsos” από κόσμο που έσπευσε να παρακολουθήσει τον τελικό των γυναικών και έπειτα των ανδρών.

Φιναλίστ της διοργάνωσης ήταν οι ομάδες της ΑΕΣΧ Πυλαίας και της ΑΕΠ Πανοράματος για τις γυναίκες, ενώ για τους άνδρες η ομάδα της ΑΕΣΧ Πυλαίας και των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης. Τον τίτλο και στα δύο τελικά παιχνίδια ανδρών και γυναικών κατέκτησε η ομάδα της Πυλαίας, που τα τελευταία χρόνια καλλιεργεί συστηματικά το άθλημα της παράκτιας χειροσφαίρισης και έχει πετύχει πολλές διακρίσεις. Στους άνδρες η Πυλαία νίκησε στον τελικό τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης με 2-1 και στις γυναίκες νίκησε το Πανόραμα με 2-1.
Στον μικρό τελικό των ανδρών ο Απόλλων Σταυρούπολης νίκησε τον Ωρίωνα Χανίων με 2-1.

Στις απονομές των κυπέλλων, παραβρέθηκε εκ μέρους του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας  (που ανέλαβε χρηματοδοτικά μέρος της διοργάνωσης) ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Τασιώνας Γιώργος ενώ τις δύο πρώτες κυπελλούχους ομάδες βράβευσαν ο πρόεδρος του Ζαφειράκη κ. Τέσας Δημήτρης και ο επίτροπος του beach handball της ΟΧΕ κ. Ματθαίου Ιωάννης. Παράλληλα ο κ. Ματθαίου, τίμησε στο πρόσωπο του κ. Τασιώνα τον Δήμο Νάουσας, με τιμητική πλακέτα της Ομοσπονδίας του χάντμπολ, για τη συνδιοργάνωση του 10ου Κυπέλλου Ελλάδος.

347562556 1215791615982915 6765012666801125595 n

 

Προηγούμενο άρθροΤέταρτη πανελλήνια θέση για του Παίδες του Ζαφειράκη!
Επόμενο άρθροΆννα-Μισέλ Ασημακοπούλου | Επιστροφή στις Βρυξέλλες