Οριστικά στη Γ’ Εθνική ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα συμμετάσχει την ποδοσφαιρική σεζόν 2023 – 24 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η επιτροπή απέρριψε την ένσταση του Αετού Αγίας Βαρβάρας για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή και με αυτό το σκεπτικό η ομάδα του Μέγα, θα δηλώσει παρόν για πρώτη φορά στην ιστορία της, στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής. Η απόφαση είναι εφέσιμη αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα την κυνηγήσει η ομάδα της Χαλκιδικής. Η Αναγέννηση Επανωμής που θίγεται άμεσα από την απόφαση ελπίζει να ανεβεί στη Γ’ Εθνική  παίρνοντας τη θέση κάποιας ομάδας που δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου «Αετός Βαρβάρας» κατά του σωματείου «Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας» για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή. Διαβιβάζει αντίγραφα της δικογραφίας στον αρμόδιο υπεύθυνο άσκησης δίωξης για την τέλεση πειθαρχικών αδικημάτων που αφορούν το ποδόσφαιρο, για δικές του ενέργειες, αναφορικά με τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό της απόφασης ζητήματα (αγώνας της 28.05.2023, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Αετός Βαρβάρας, για το πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική).

Προηγούμενο άρθρο“Ο θησαυρος της Βαγίας” της Ζώρζ Σαρή σε σκηνοθεσία Αθανασία Καλογιάννη
Επόμενο άρθροΕΟΦ: Προειδοποίηση για καλλυντικό προϊόν που παρουσιάζεται με θεραπευτικές ενδείξεις