Παράταση αγωνίας για το Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας – Η απόφαση

Σε νέα δικάσιμο που θα ορισθεί προσεχώς και αφού ο διαιτητής της συνάντησης προσκομίσει συμπληρωματική έκθεση θα κριθεί η τύχη του αγώνα Μέγας  Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας  – Αετός Βαρβάρας για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αετός Βαρβάρας έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Αργυρόπουλου.

Αναλυτικά η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ:

-Αναβάλλει τη δημοσίευση οριστικής απόφασης επί της ένστασης του σωματείου «Αετός Βαρβάρας» κατά του σωματείου «Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας», για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Αργυρόπουλου, στον αγώνα που διεξήχθη στις 28.05.2023 μεταξύ των ως άνω σωματείων για το πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική.

Υποχρεώνει το διαιτητή του αγώνα, Αναστάσιο Τσιλίκα, όπως, εντός προθεσμίας 48 ωρών από την κοινοποίηση σε αυτόν της παρούσας απόφασης, προσκομίσει ενώπιον της Επιτροπής έκθεση από την οποία να προκύπτει εάν στον ως άνω αγώνα συμμετείχε αγωνιστικά ο Ιωάννης Αργυρόπουλος ή ο Μάριος Αργυρόπουλος, καθώς και εάν προέβη σε έλεγχο των δελτίων αθλητικής ιδιότητας και καρτών υγείας των προαναφερόμενων και τις διαπιστώσεις του, κατά τον έλεγχο αυτό. Ακολούθως, θα οριστεί νέα δικάσιμος για τη συζήτηση της υπόθεσης, κατά την οποία θα κληθούν να παραστούν οι διάδικοι.

Προηγούμενο άρθροΡωσία: Η WWF χαρακτηρίστηκε “ανεπιθύμητη οργάνωση”
Επόμενο άρθροΓαλλία: Δύο αγνοούμενοι και δεκάδες τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη στο Παρίσι