Τhe MOM event από την Κλινική Γένεσις

«Τhe MOM event από την Κλινική Γένεσις»

 

Στις 13 Μαΐου η κλινική Γένεσις γιορτάζει τη μητρότητα και προσκαλεί όσους περιμένουν παιδάκι ή έχουν γίνει πρόσφατα γονείς, στο Μακεδονία Palace! Με την είσοδο τους, όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν δώρο εξετάσεις στην Κλινική Γένεσις.

ΜΑΙΝ VENUE

Στο main venue, επαγγελματίες του χώρου θα συζητήσουν για την μοναδική εμπειρία του τοκετού, τα οφέλη του μητρικού θηλασμού, τη ζωή της γυναίκας μετά τον τοκετό και ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για την πρώτη βρεφική ηλικία.

INTERACTIVE WORKSHOPS

Στον δεύτερο χώρο του event θα μοιραστούμε εμπειρίες όπως γυμναστική για εγκύους, πρακτικές συμβουλές για το θηλασμό, την περιποίηση & το μπάνιου του νεογνού, Q&A με τις δικές σας απορίες σε ψυχολόγο και διατροφολόγο καθώς και παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες.

WELCOME VENUE

Στο welcome venue, θα έχετε τη δυνατότητα να περιπλανηθείτε στα περίπτερα των χορηγών μας και να πάρετε μοναδικά δώρα και εξειδικευμένες συμβουλές.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει μία μεγάλη κλήρωση για 2 τοκετούς σε σουίτες, για βρεφικές πάνες 3 μηνών για έναν τυχερό, για 1 πλήρη φωτογράφιση εγκυμοσύνης ή οικογενειακή, καθώς και πολλά ακόμη δώρα από τους χορηγούς.

Επιπλέον παροχές στο χώρο:

Ειδικός Χώρος Θηλασμού | Χώρος Απασχόλησης Παιδιών | Χώρος Πρώτων Βοηθειών

Λίγα λόγια για την κλινική Γένεσις του Ομίλου Euromedica:

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, η ΓΕΝΕΣΙΣ αποτέλεσε κάτι παραπάνω από ένα Μαιευτήριο: έναν οργανισμό υγείας – πρότυπο στη Βόρειο Ελλάδα.

Κάθε χρόνο φέρνουμε στη ζωή παραπάνω από το 40% των παιδιών που γεννιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα υποδεχόμαστε περισσότερους από 7.000 νοσηλευόμενους και 7.000 εξωτερικούς ασθενείς, διεκπεραιώνοντας χιλιάδες διαγνωστικές εξετάσεις.

Τα τμήματα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, πλαισιώνονται πλέον από το τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, το καλύτερο στην Ελλάδα, και το τμήμα Γενικής Χειρουργικής, για γυναίκες και άντρες, στο οποίο διενεργούνται κάθε είδους χειρουργικές επεμβάσεις, ανοικτά και λαπαροσκοπικά (κήλες, σκωληκοειδεκτομές, χολοκυστεκτομές κλπ).

Με αυτόν τον τρόπο, παρέχεται η πληρότητα των επεμβάσεων και η ασφάλεια που προσφέρει μία Κλινική, σε συνδυασμό με την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων (ΜΕΘ) και τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) και τα σύγχρονα απεικονιστικά και εργαστηριακή τμήματα. Έμπειρο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό έχει στη διάθεσή του τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες.

Προηγούμενο άρθροΜ-Λ ΚΚΕ: Κατάπνιξη της φωνής των μικρότερων κομμάτων και μονοπώλιο προβολής των μεγάλων
Επόμενο άρθροΕλλάδα μου Πατρίδα που Βαδίζεις…