Το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας στους 3ους Αγώνες Φιλίας

Το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας στους 3ους Αγώνες Φιλίας…

Το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας  για 3η συνεχόμενη  φορά συμμετείχε  στους   Αγώνες Φιλίας  που διοργάνωσε στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας στο Μακροχώρι Ημαθίας το Αθλητικό Σωματείο ΑμέΑ   ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» την Τετάρτη 5 Απριλίου  2023.

 Μαθητές της Β΄ Γυμνασίου του σχολείου μας  υιοθετώντας το σύνθημα των Αγώνων «Έλα στη θέση μου…Δες την μοναδικότητα…Ζήσε την διαφορετικότητα» αγωνίστηκαν  μαζί με αθλητές ΑμέΑ καθώς και με μαθητές άλλων σχολείων και  αθλητικών σωματείων  σε μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση, που έγινε πλέον θεσμός, προάγοντας το σεβασμό στη διαφορετικότητα, την ενσυναίσθηση και την αγάπη.

Συγχαίρουμε  την  πρόεδρο του συλλόγου «Αιγές Βεργίνα»  κ. Καραγιάννη Έφη για την άριστη διοργάνωση των Αγώνων Φιλίας  και την ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία, τις καθηγήτριες του  σχολείου μας   κ. Πιτσαρή Αικατερίνη, κ. Μπουλαμάτση Ευσταθία και κ. Γιάντσιου Φωτεινή  για την υλοποίηση Προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα τη διαφορετικότητα και τους μαθητές μας που με τη συμμετοχή τους επέδειξαν ευαισθητοποίηση και αγωνιστικότητα.

Η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

Καραστογιαννίδου Μαρία

Προηγούμενο άρθροΤη Δευτέρα 3 Απριλίου, η Ομάδα Φιλαναγνωσίας του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας.
Επόμενο άρθροΕνδοσχολικη Επιμόρφωση-Σχολική Διαμεσολάβηση