Παναγιώτης Δουδωνής: Στην Ελλάδα έχουμε καπνό και φωτιά αλλά δεν βρίσκουμε τον εμπρηστή

Σημεία Συνέντευξης Παναγιώτη Δουδωνή, Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στον Ρ/Σ Σκαϊ 100,3

Στο πλαίσιο συνέντευξης του στον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα και την εκπομπή «Ημερολόγιο» του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ 100,3 ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής έκανε λόγο για ένα σκάνδαλο αθέμιτου lobbying με μεγάλη ποινική απαξία.

«Ο καθένας έχει την προσωπική του ηθική. Το να πηγαίνουμε να ταυτίσουμε ιδεολογικά τη διαφθορά, αυτό είναι μια μορφή αποπροσανατολισμού και εκφασισμού του δημόσιου λόγου» επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Η κα Καϊλή είχε αποστεί των απόψεων και θέσεων του ΠΑΣΟΚ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αντιθέτως -και αυτό για μένα είναι το πιο σοκαριστικό- στη σοβαρή υπόθεση των υποκλοπών είχε ταυτιστεί απολύτως με τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας.Μπλόκαρε την εισαγωγή του θέματος στο Ευρωκοινοβούλιο. Το υποβάθμιζε χαρακτηρίζοντας το ένα σύνηθες φαινόμενο. Χτιζόταν ένα προφίλ προσχωρήσεως της στη Νέα Δημοκρατία. Γι’ αυτό και πρέπει να προσέχουμε σε ποιους προστρέχουμε -αναφέρομαι στην κυβέρνηση- όταν είμαστε σε δύσκολη θέση και ποιους περιμένουμε να κάνουμε μεταγραφή αεροδρομίου»ανέφερε ο κ. Δουδωνής περιγράφοντας την πολιτική στάση της κας Καϊλή το τελευταίο διάστημα.

«Στην Ελλάδα έχουμε καπνό, έχουμε και φωτιά αλλά δεν βρίσκουμε τον εμπρηστή. Κι αυτό δυστυχώς έγινε και στην υπόθεση Πάτση αλλά και στην υπόθεση των παρακολουθήσεων. Όσα είδαμε χθες για την παρακολούθηση του κ. Χατζηδάκη είναι σοκαριστικά. Ο ίδιος ο Υπουργός ζήτησε να κινηθεί γρήγορα η δικαιοσύνη γιατί είναι θέμα δημοκρατίας» τόνισε ο κ. Δουδωνής.

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τη συνέντευξη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο «OPEN»
Επόμενο άρθροΠρόσκληση Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας σε Γενική Συνέλευση