ΕΔΟΚ: Από γκάφα … σε γκάφα

Έωλη, αβάσιμη και αναιτιολόγητη η ανάκληση της αναγνώρισης της ΕΔΟΚ, η οποία γεννά πολλά ερωτήματα για την σκοπιμότητα της.

Τη στιγμή που η ΕΔΟΚ πρωταγωνιστεί στο παγκόσμιο στερέωμα, για την επιτυχή εκτέλεση των προγραμμάτων προβολής και προώθησης των ελληνικών κρεάτων, το Υπουργείο αποφασίζει το ξαφνικό θάνατο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος και την απώλεια των Προγραμμάτων Προώθησης, με ανυπολόγιστο κόστος για την ίδια τη χώρα.

Μια κίνηση αιφνιδιαστική, για μια απόφαση που λήφθηκε κατά παράβαση Νόμου και Υπουργικών Αποφάσεων, με επιλεκτική ενημέρωση των αρμόδιων υπηρεσιών, οι οποίες είχαν αρνηθεί να μας χορηγήσουν τα έγγραφα στο οποία βασίστηκε η ανάκληση, προκειμένου να μπορούμε να απαντήσουμε στις αβάσιμες διαπιστώσεις τους.

Για τους λόγους αυτούς αναγκαστήκαμε να αποστείλουμε επιστολές και εξώδικες διαμαρτυρίες, εκφράζοντας την αγανάκτησή μας για τη συνεχιζόμενη παρερμηνεία νόμων και Υπουργικών Αποφάσεων, από την αρμόδια Υπηρεσία, εις βάρος μας.

Η ΕΔΟΚ θα κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο για την αναστολή και την ακύρωση αυτής της Υπουργικής Απόφασης, ώστε να συνεχιστεί η επιτυχής επίβλεψη όλου του τομέα του κρέατος, που τόσα χρόνια υπηρετεί και είμαστε βέβαιοι ότι ακόμη μια φορά θα δικαιωθούμε.

Προηγούμενο άρθροΗ ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον κ. Γιάννη Οικονόμου
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής