Αλεξάνδρεια – Τρίκαλα και Μελίκη – Άγιος Γεώργιος τα σημαντικότερα παιχνίδια της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας. Το πρόγραμμα

Με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου(15.00) συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας

Τα σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας μεταξύ της τοπικής ΑΕ και του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων. Δύο ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια διεκδικούσαν το πρωταθλημα στην τότε Α1,  σήμερα βρίσκονται αντιμέτωπες μετά από πέντε χρόνια για το πρωτάθλημα της Α’ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο άλλος Μέγας Αλέξανδρος αυτός της Αγίας Μαρίνας υποδέχεται το ΦΑΣ Νάουσα στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας “Κων/νος Πέιος”, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν για δεύτερη φορά στη φετινή κούρσα μετά την επαναδραστηριοποίηση τους και θα προσπαθήσουν να πραγματοποιησουν μία αξιοπρεπή εμφάνιση Φαβορί οι γηπεδούχοι που προέρχονται από την εκπληκτική  εκτός έδρας εμφανιση κόντρα στο ΓΑΣ Κοπανού, ενώ για τους φιλοξενούμενους θα μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς προβλέψεις μετά από 3-4 αγωνιστικές μια και επί της ουσίας τώρα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους.

Στο γήπεδο της Μελίκης ο τοπικός Φίλιππος θα κοντραριστεί με τον αξιόμαχο Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον απο τους φιλάθλους  μια και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με τρεις βαθμούς στον πίνακα  της  βαθμολογίας  έχοντας μία νίκη και μία ήττα στη φετινή κούρσα.

Στα Λευκάδια ο τοπικός Α.Σ. υποδέχεται τον ΓΑΣ Κοπανού ψάχνοντας τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ το πρόγραμμα της αγωνιστικής συμπληρώνει η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην Κουλούρα μεταξύ του Ν.Π.Σ. Βέροια Β’ και του Μακροχωρίου.

Όλες οι αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής  της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας θα ξεκινήσουν στις 15.00.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Φίλιππος Μελίκης – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – ΦΑΣ Νάουσα

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

ΑΣ Λευκαδίων – ΓΑΣ Κοπανού

ΝΠΣ Βέροια – Μακροχώρι

Screenshot 20221111 213410 Samsung Internet

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Α. Τζιτζικώστας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ: «Με αυτή την πρόκληση η Τουρκία τελικά προκάλεσε ζημιά στον εαυτό της»
Επόμενο άρθροΟυκρανία: Ο ουκρανικός στρατός μπήκε στη Χερσώνα -«Παραδοθείτε αμέσως» προειδοποιεί Ρώσους στρατιώτες που τυχόν έχουν μείνει στην πόλη