Πρόγραμμα Δράσεων – Εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας 31.10- 4.11

Πρόγραμμα Δράσεων – Εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας 31.10- 4.11

«Σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η αν. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων ΝΔ Σίμος Ψωμιάδης θα πραγματοποιήσουν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, μια συζήτηση- ενημέρωση σε μέλη και στελέχη του κόμματος οι οποίοι απασχολούνται στον κλάδο της υγείας, αναφορικά με το νέο Σχέδιο Νόμου για την Δευτεροβάθμια Περίθαλψη με στόχο την ενίσχυση του ΕΣΥ με νέους γιατρούς και τα επίκαιρα ζητήματα του κλάδου της υγείας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε Δήμους της Αττικής, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 1η Νοεμβρίου επίσκεψη στον Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας, ενώ την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα βρεθούν στον Δήμο Κορυδαλλού».

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Μάντζος: «Market pass, την ώρα που δεν τολμάς να πας στο σούπερ μαρκετ»
Επόμενο άρθροΧ.Δούκας: «Νέα Υψηλά Υπερκέρδη των Εταιρειών Ενεργείας τον Οκτώβριο από τον Στρεβλό Μηχανισμό της Κυβέρνησης»