Πλατύ :Λαϊκή Συνέλευση Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Πλατέος- 2 Βίντεο -φωτο

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Την πρόταση για την σύσταση 8μελους επιτροπής  ψηφίσε η Λαϊκή Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλατέος. Η επιτροπή θα συνεδριάσει αύριο για να καθορίσει  τον τρόπο λειτουργίας και δράσης ούτως ώστε το Γυμνάσιο Πλατέος να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του.

Στην σημερινή συνέλευση το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κος Παναγιώτης Γκυρίνης ο οποίος ανεβαίνοντας στο βήμα τόνισε ότι ο στόχος της δημοτικής αρχής είναι η διατήρηση των 3 γυμνασίων του πρώην Δήμου Πλατέος με ανακατανομή του μαθητικού δυναμικού. Ακόμη πρόσθεσε ότι έλαβε διαβεβαιώσεις από παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας για ανάκληση του ΦΕΚ του 2011 το οποίο καταργεί το Γυμνάσιο Πλατέος χωρίς όμως να του  καθορίσουν  για το ποιά χρονική στιγμή  θα συμβεί αυτό.

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήματα που δέχθηκε από γονείς ενώ διαβεβαιώσε τους παρευρισκομένους , ότι η εκτίμηση που έχει είναι ότι το Γυμνάσιο Πλατέος θα λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα για τα επόμενα δύο χρόνια με τη λύση της ανακατανομής.

Στην συνέλευση το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Μπρουσκέλης, ο αντιδήμαρχος Πλατέος Κος Δριστάς,ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Κος Δελιόπουλος και  η πρόεδρος της Τ. Κ. Πλατέος Κα Παντοπούλου.

Δείτε αποσπάσματα της συνέλευσης στο βίντεο 1:

Δείτε αποσπάσματα της συνέλευσης στο βίντεο 1:

Φωτο:

DSC03252DSC03254DSC03257DSC03258DSC03259DSC03260

Προηγούμενο άρθροΤι είχε πει η Μέριλιν Μονρόε για τους Έλληνες
Επόμενο άρθροΤο «χρυσό» κορίτσι της Αλεξάνδρειας Έφη Κολοκυθά, μιλάει στον Έμβολο (βίντεο-συνεντεύξεις)