To πρώτο Masterclass Τηλεπαρουσίασης με τον Σταμάτη Μαλέλη στην Θεσσαλονίκη είναι πλέον γεγονός.

Μία μοναδική εμπειρία ζωής  θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν όσοι συμμετέχουν στο πρώτο Masterclass Τηλεπαρουσίασης που γίνεται στην Θεσσαλονίκη στις 3-4-5 Ιουνίου από την New Media  Studies

3 ημέρες, 19 ώρες , 6 professionals

Ο Σταμάτης  Μαλέλης και οι 5 κορυφαίοι επαγγελματίες της τηλεόρασης και των new media  θα είναι εκεί για σένα να σε διδάξουν τα μυστικά των media και της επικοινωνίας.

Μέσα σε 3 μόλις ημέρες,

θα μάθεις τα μυστικά της Τηλεόρασης  , θα ζήσεις την εμπειρία του control room, θα δεις πως δημιουργούνται οι ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές. Θα αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες , θα μάθεις να μιλάς με αυτοπεποίθηση μπροστά σε κοινό και σε κάμερα, θα μάθεις για την γλώσσα του σώματος.

To Masterclass Τηλεπαρουσίασης είναι μια πραγματική εμπειρία ζωής για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την τηλεόραση, τα media, την επικοινωνία, το marketing και τις δημόσιες σχέσεις.

Μία μοναδική ευκαιρία για να δουλέψεις σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, να μπεις  σε τηλεοπτικό στούντιο, να κάνεις το δικό σου δοκιμαστικό, έχοντας τον Σταμάτη Μαλέλη και τους συνεργάτες τουδίπλα σου να σε καθοδηγούν και να σε βελτιώνουν.

Σήμερα που οι  επικοινωνιακές δεξιότητες είναι το κλειδί της επιτυχίας αυτό το Masterclass είναι ιδανικό για να διαφοροποιηθείς και να ξεχωρίσεις.

Αν είσαι φοιτητής, επαγγελματίας  των media , στέλεχος επιχειρήσεων στο χώρο πωλήσεων,  marketing, επικοινωνίας , δημοσίων σχέσεων – PR, τότε αυτό το 3ημερο σεμινάριο, είναι για σένα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης καθώς και σε υπερσύγχρονο τηλεοπτικό studio.

Οι  θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους

 Eπικοινωνώντας στο 210 7709100

Και  Online στο www.newmediastudies.gr/thessaloniki

 

Προηγούμενο άρθροΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ: Παράταση προθεσμίας για την πρόσληψη προσωπικού
Επόμενο άρθροΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Αντί για κατάργηση, αύξηση του ΕΝΦΙΑ από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”