Η Μαργαρίτα Αβραντίνη προσχωρεί στο ΕΛ.Α

Χαιρετίζουμε την προσχώρηση της κυρίας Μαργαρίτας Αβραντίνη στο ΕΛ.Α. Η κ. Αβραντίνη με καταγωγή από το Παράλιο Άστρος, προέρχεται από τον κεντρώο χώρο. Ήταν υποψήφια με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη στις εκλογές του 2019. Ευχόμαστε από καρδιάς καλούς αγώνες.

 

Η δήλωση του προέδρου του ΕΛ.Α, κ. Πάρι Κουρτζίδη:

“Στο ΕΛ.Α προσχωρεί (και) η Μαργαρίτα Αβραντίνη, η οποία στις εθνικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφια βουλευτής στη Β’ Πειραιά με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Η Μαργαρίτα Αβραντίνη με καταγωγή από το Παράλιο Άστρος, κόρη του Παπα-Βαγγέλη Αβραντίνη και εγγονή του Παπα-Γιώργη Αβραντίνη, στις επερχόμενες εκλογές, θα ‘ναι υποψήφια με τον νέο ισχυρό πολιτικό συνασπισμό – “ομπρέλα” ΕΛ.Α.

Την Δευτέρα 9 Μαΐου, ως πρόεδρος του ΕΛ.Α, συνοδευόμενος από την Μαργαρίτα Αβραντίνη, θα παραστώ επίσημα σε δοξολογία στη Σαλαμίνα. Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, θα έχει δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του νέου πολιτικού συνασπισμού – “ομπρέλα”, ο οποίος διατηρεί το ανανεωμένο έμβλημα με τα αρχικά του ΕΛ.Α. – Ελεύθεροι Άνθρωποι.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου ΕΛ.Α με τα πολιτικά κόμματα και τις κοινωνικές, πολιτικές, αθλητικές κι άλλες προσωπικότητες που θα συμμετέχουν στον πολιτικό συνασπισμό – “ομπρέλα”, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στις 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη”.

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη
Επόμενο άρθροΠανιώνιες! Η κόκκινη ανθισμένη τροφή των ψυχών