Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας Προστατευτείτε από Διάσημες Δίαιτες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας, σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου, ήθελα να σας παρουσιάσω τις 75 πιο «διάσημες» δίαιτες και τη γνώμη των ειδικών για αυτές μέσα από το άρθρο- οδηγό μου με τίτλο Διάσημες Δίαιτες, ποια είναι η σωστή για εσένα” που είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://diaitologos.com/diaita/diasimes-diaites-updated-2022/

Ανά διαστήματα παρουσιάζονται μοντέλα διατροφής που υπόσχονται άμεση απώλεια βάρους (πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα). Έχετε δει όμως κάποιο να μιλάει για διατήρηση του βάρους σας αφού φτάσετε τον στόχο σας; Ή για τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να προκληθούν από ακραίες διατροφικές συμπεριφορές; Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα στο συγκεκριμένο άρθρο.

Προτρέψτε το κοινό σας να ψάχνει αρκετά μία πληροφορία πριν την πιστέψει ή ακόμη χειρότερα πριν βλάψει την υγεία του. Αναδημοσιεύστε ένα μέρος ή περισσότερα από τον οδηγό εάν πιστεύετε ότι σας αφορούν! Θα εκτιμούσα πολύ εάν σε κάθε σας άρθρο προσθέσετε ως πηγή ενεργό το link του αρχικού κειμένου.

Προηγούμενο άρθροΥποβολή αιτήσεων στο μέτρο πρώιμης συγκομιδής σταφυλιών σύμφωνα με το άρθρο 47 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1308/2013 για το οικονομικό έτος 2022
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη στον Ελλάδα 94,3 και στον Γιώργο Βούλγαρη