Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΣ Γιαννιτσά 2-0. Βαθμολογική ανάσα για τον Μέγα. – βίντεο – δηλώσεις

Σπουδαία βαθμολογική ανάσα και τόνωση ψυχολογίας για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων ήταν η νίκη του με 2-0 επί του ΑΣ Γιαννιτσών, για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής ποδοσφαίρου.

Περιγραφή – ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος – Κάμερα: Γιώργης Λεωνίδας Γιώνης

Μετά το σπουδαίο διπλό στους Αμπελόκηπους η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου πέτυχε το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο – «εξάποντο» απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, αυτούς της παραμονής. Έπειτα από ένα αρκετά καλό όσο και παραγωγικό πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήγαν προηγούμενοι 2-0 στην ανάπαυλα, με την ομάδα των Γιαννιτσών να παρουσιάζει αμυντικές αδυναμίες στο πρώτο μισό του αγώνα. Στο 7΄ τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι από ανατροπή του Ζυγκερίδη εντός περιοχής. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα στο 8΄ ο Αβραμόπουλος ανοίγοντας το σκορ (1-0). Στο 13΄ ο Λίτσι από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μούτσα. Στο 34΄ ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και με ωραία ατομική ενέργεια έγραψε το τελικό 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με τους γηπεδούχους να διαχειρίζονται το υπέρ τους σκορ και την ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη από την άλλη να μην καταφέρνει να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία.

Τελικό 2-0.

Διαιτητής ο κ. Μπουρουτζίκας, βοηθοί οι κ.κ. Μίχος και Μπουρονίκος όλοι του συνδέσμου Λάρισας.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Περτσιούνης (90΄ Μουρατίδης), Αβραμόπουλος, Κέλο (67΄ Βασίλτσης), Πιπιλιάρης (90΄ Πίκος), Ζυγκερίδης (67΄ Γεωργίου), Λίτσι (90΄ Κατράνας).

ΑΣ Γιαννιτσά (Γυριχίδης): Μούτσα, Γαλούπης (66΄ Πλατσιώτας), Μπαμπαλής (46΄ Σαμαράς), Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (66΄ Χατζηαλεξιάδης), Πελτέκης (66΄ Πετράκης), Χατζόπουλος, Τσιάκαλος (75΄ Αθανασιάδης), Χαραβητίδης, Πρέτσι, Μπέλιτς.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Δηλώσεις προπονητών Γιάννη Γκυριχίδη και Δημήτρη Πρίντζιου στο Βίντεο:

Φωτογραφίες:

ΤΡ ΓΙΑ 1 ΤΡ ΓΙΑ 2 ΤΡ ΓΙΑ 3 ΤΡ ΓΙΑ 4 ΤΡ ΓΙΑ 5

Προηγούμενο άρθροΙσραήλ: Ο πρωθυπουργός Μπένετ επιθυμεί να συνεχίσει τη μεσολάβησή του για τον πόλεμο την Ουκρανία , παρά τις ελάχιστες ελπίδες επιτυχίας
Επόμενο άρθροΓεωγραφική κατανομή των 9.213 κρουσμάτων covid-19 που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ